1. Download our Official Android App: Forums for Android!

music hub cache to my music for ringtones

Discussion in 'Music & Media' started by rickd66, Apr 23, 2012.

  1. rickd66

    rickd66 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 23, 2012

    Apr 23, 2012
    2
    0
    5
    Help would be appreciated.
    New samsung galaxy s2:
    Playlists/tracks cached via music hub seem to be seperate to tracks in the "music" app. How can i move tracks over so they can then be used to make ringtones via ringdroid ?
    Have successfully used isyncr to move tracks from itunes (on PC) to the phone and create ringtones.
    thanks, rick
     

    Advertisement

  2. jerofld

    jerofld Fixing stuff is not easy
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,687
    Joined:
    May 10, 2011

    May 10, 2011
    7,687
    4,270
    313
    Male
    I fix stuff
    Over there <points>
    I would just connect the phone via USB and copy the MP3s you want to use for ringtones into the /ringtones folder on the SD card. Create the folder if you need to.
     
  3. rickd66

    rickd66 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 23, 2012

    Apr 23, 2012
    2
    0
    5
    So are you saying i cant move songs which appear to be cached on phone from music hub to "my music". I thought samsung music hub was the equivalent of itunes. otherwise i am left with two separate music playng systems?
     

Share This Page

Loading...