1. Download our Official Android App: Forums for Android!

My Hero Restarting

Discussion in 'Android Devices' started by shamrock11, Jan 15, 2010.

  1. shamrock11

    shamrock11 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    31
    0
    15
    I use to have the Samsung Moment and used Advanced Task Killer and everything worked fine. When I switched to the Hero, ATK would restart my phone (HTC logo appears and then all apps say loading). I switched to Task Killer. It worked great until i turned off my phone. When i turned it back on, and used Task Killer, it started restarting my phone too. WHY IS THIS HAPPENING?! ITS SO FRUSTRATING!:mad::mad:
     

    Advertisement

  2. dmm5157

    dmm5157 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    279
    Joined:
    Oct 13, 2009

    Oct 13, 2009
    279
    14
    38
    Engineer
    Florida
    You're probably killing the SENSE application.


    I'd recommend not using a Task Killer. Stopped using one a few weeks ago and the phone runs much better, as does the battery.
     
  3. JonnieDearest

    JonnieDearest Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    41
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    41
    1
    36
    Yea, I had task killer on mine screwed it up something fierce now I have a new one be sent to me cause sense force closes & a host of other problems. Been told removing task killer and a hard reset should help idk try it
     
Tags:

Share This Page

Loading...