1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support My HTC thunderbolt isn't send big text please help!!

Discussion in 'Android Devices' started by putz, Aug 5, 2011.

  1. putz

    putz Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    66
    4
    16
    Brooklyn, NY
    When I try to send a big text (approx 100 characters or more) it wont get through to the person on the other end of the line. when I send it out I end up calling the person asking if he/she got it & they would say no.

    I have a feeling it was advance task killer that caused it, because i had the same problem on my droid incredible. I did delete ATK but the problem is still occurring. Someone please help me!
     

    Advertisement

  2. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    Are you using any special characters in the texts?
     
  3. putz

    putz Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    66
    4
    16
    Brooklyn, NY
    No. sometimes I use spanish in the texts (which cuts the normal 160 characters to 70) but I send a text which sometimes comes to two texts in one send, & I find out the person never received it.
     
  4. project.in.process

    project.in.process Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    193
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    193
    23
    38
    Production Engineer
    Charlotte, NC
    stock messaging app or 3rd party app like GoSMS, Handcent?
     
  5. putz

    putz Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    66
    4
    16
    Brooklyn, NY
    Stock messaging app
     
  6. birddogin

    birddogin Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    1
    0
    5
    You think you have it bad my thinderbolt thinks it has windows after tempted update!
     

Share This Page

Loading...