1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root My MMX A70 is not booting.....

Discussion in 'Android Devices' started by 111hemant111, Mar 9, 2012.

  1. 111hemant111

    111hemant111 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    5
    0
    5
    Andhra Pradesh, India
    My MMX a70 is 2 months old and rooted it about a month ago. Today i tried to flash hybrid v3 (Gautam aggarwal) on it and successfully installed it, but ADW launcher was default launcher in it without any stock one. Wanting to install Go Launcher, i uninstalled ADW and now my phone is not booting, it is staying on that blue colour android logo of hybrid v3.....what to do now...??? can anyone plz help....
     

    Advertisement

  2. sunil90

    sunil90 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    327
    Joined:
    Sep 28, 2011

    Sep 28, 2011
    327
    47
    63
    Download this
    LifeSaver.zip
    Put it in ur SD card using reader or something
    Put the Sd card in ur phone
    Reboot to recovery
    Flash it (Install ZIP)
    Reboot

    It should work, if it doesnt restore a cwm backup
    Goodluck
     
    111hemant111 likes this.
  3. 111hemant111

    111hemant111 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    5
    0
    5
    Andhra Pradesh, India
    thank you very much, i am able to turn it on, but i am getting only a black screen with status bar on the top, so what to do now ??? :/
     
  4. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    wipe everything and just re flash the rom .
     
    111hemant111 likes this.
  5. sunil90

    sunil90 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    327
    Joined:
    Sep 28, 2011

    Sep 28, 2011
    327
    47
    63
    try flashing this now, it might fix it..
    try.zip

    else restore a cwm backup
     
    111hemant111 likes this.
  6. 111hemant111

    111hemant111 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    5
    0
    5
    Andhra Pradesh, India
    yea its working now :) thank you very much....!!!!!!!!!!!!!
     
  7. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    Student
    Punjab
    There is just only 1 launcher in h3 that is adw by default....if you want to switvch to go launcher, first install go launcher and then uninstall adw because as h3 ( hybrid 3 ) had 1 launcher u uninstalled it therefore no laauncher :p
     
  8. playboy6525425

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    1
    0
    5
    same thing has happened with me............ :(

    but to flash it ... how do u put it in revcovery mod......?????????

    please help help!!!!!!


    i put it in recover mod through rom manager but now there is just black screen .............. how do i put it in recovery mod.........?????????/



    please help
     
  9. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
Tags:

Share This Page

Loading...