1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support My phone says it is In service, but Mobile network state says Disconnected..

Discussion in 'Android Help' started by xxbling001xx, May 30, 2016.

  1. xxbling001xx

    xxbling001xx Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    May 30, 2016

    May 30, 2016
    1
    0
    15
    Male
    I paid my phone this month, but it appears it doesn't work. Its not rooted or anything. Ive checked everything: Made sure Mobile data is checked, network set to CDMA, have tried going into airplane mode and turning it off, as to see if the data would work then.. but nothing works. Does anyone know how this could be fixed? Also if I keep mobile data on, and turn off my wifi it says my lte is working... I don't know what to do. All I wnt is my phone to work again as it used to (using its data), I'm confused as to why it is not right now.

    EDIT: Also worth noting that when I go into my 4G settings, There is nothing under network provider, and my IP address, shows up all the same number.. just thought that's abit strange. And one other problem is the "Virgin Mobile" app on my phone is pretty trippy. When I check out the "All" when I go into apps, everything is from 2014, but Virgin mobile says its from 2008. .. I don't know if those help at all, but the issue is my phones data which isn't working
     

    Advertisement

    #1 xxbling001xx, May 30, 2016
    Last edited: May 30, 2016

Share This Page

Loading...