1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root My phone unrooted itself!!!!!

Discussion in 'Android Devices' started by DarthN8ter, Jul 26, 2013.

  1. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    How in the hell is this possible?? just thrown off guard here... Rooted it a lil bit ago. Flashed slepnir not to long ago
     

    Advertisement

  2. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    Should I just root it again? Trying to use my tether to get internet on my comp
     
  3. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    Okay so I ran poot again.... And it said a demon materialized.... Root failed. Bah! I don't know what to do...
     
  4. starkraving

    starkraving Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,484
    Joined:
    Apr 27, 2013

    Apr 27, 2013
    2,484
    1,363
    323
    Male
    Contractor
    Las Vegas, Nv
    Use root checker or terminal and see if you still have root. Also check to see that SU is installed. You may have just inadvertently deleted su.
     
  5. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    I still have superuser. Haven't touched it. Used terminal but man I can't figure that damn thing out. I'll try again. Lol. Root checker just loads forever saying my system is running very slow....
     
  6. starkraving

    starkraving Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,484
    Joined:
    Apr 27, 2013

    Apr 27, 2013
    2,484
    1,363
    323
    Male
    Contractor
    Las Vegas, Nv
    In terminal emulator type "su" and if you get "#" you're good to go. Also try updating your binary in the "SU" app.
     
  7. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    Just give me blanks when I type in "su"... Ran that on superuser twice before you suggested it and tried twice again. Each time it downloads updated binary but it can't gain root access.....
     
  8. starkraving

    starkraving Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,484
    Joined:
    Apr 27, 2013

    Apr 27, 2013
    2,484
    1,363
    323
    Male
    Contractor
    Las Vegas, Nv
    Weird...uninstall poot clear cache and reboot....reinstall it and rerun the root process.
     
  9. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    Clear the cache where? In recovery?
     
  10. starkraving

    starkraving Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,484
    Joined:
    Apr 27, 2013

    Apr 27, 2013
    2,484
    1,363
    323
    Male
    Contractor
    Las Vegas, Nv
    Yes
     
  11. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    Okay so I did that, and ran again and the two screen shots are attached. ran poot with same result as before and ran root checker on poot... Hopefully that'll tell you something? Also 3Rd screen shot is what happens when I run update on superuser... Bah. Weirdness. :-(
     

    Attached Files:

  12. starkraving

    starkraving Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,484
    Joined:
    Apr 27, 2013

    Apr 27, 2013
    2,484
    1,363
    323
    Male
    Contractor
    Las Vegas, Nv
    Yeah your su looks screwy...uninstall it and download it from market...
    Here's mine..
     

    Attached Files:

    DarthN8ter likes this.
  13. Artine

    Artine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,304
    Joined:
    Jul 20, 2012

    Jul 20, 2012
    1,304
    585
    213
    The Moon
    If poot ran just fine initially, and you have Sleipnir installed, you should be fine. Regardless, you may wish to re-download poot and Ministro II (uninstall it, then run poot, and it will prompt you to re-install the Ministro II binaries - accept this, and let the Ministro II binaries download and install again. Then run Poot again). In recovery (CWM) wipe the /cache and dalvik-cache. You need to download Superuser (not SuperSU) from the Google Play store, and install it. In Superuser, update the binary (or at least try to). Then download and install SuperSU, and tell it to update the superuser binary. You should be good to go after this.
     
    DarthN8ter likes this.
  14. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    So, installing superSU did the trick! I needed the root access to get Barnacle wifi tether to work. Everything is back to normal! Thank God!!! Hopefully this solves the random reboots as well.
     
  15. DarthN8ter

    DarthN8ter Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jul 20, 2013

    Jul 20, 2013
    30
    1
    16
    Male
    Dad
    Tucson,Az
    I love this forum :) thank you guys so much.
     

Share This Page

Loading...