1. Download our Official Android App: Forums for Android!

my phone went to sleep

Discussion in 'Android Devices' started by showmestuff-S2, Nov 3, 2011.

  1. showmestuff-S2

    showmestuff-S2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    175
    2
    36
    while moving a game to ex sd my phone went to sleep
    it woke up after a worrying minute usually i wudve popd the batery
    but i was talkin and forgot
    luckily it came bk on not rebooted just woke up
    then because i moved the game to ex sd
    it told me i had to download another 1100mb
    which is crap where is the original


    anyway while downloadin it fell asleep again

    whats is happenin with this phone
     

    Advertisement

  2. Rudedawg

    Rudedawg Android Expert
    Rank:
     #143
    Points:
    98
    Posts:
    863
    Joined:
    Jun 24, 2011

    Jun 24, 2011
    863
    95
    98
    Security
    Southampton UK
    I take it running a custom rom /kernal? Rooted? Which are you using? Standard questions :p
     
  3. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,549
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,549
    17,001
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Go to Settings/Applications/Manage Applications.
    Select the game in question.
    It will show "Installed on SD card" in blue if the move was successful, or a "Installed in phone" and a "Move to SD" button if it wasn't and the app supports moving.
     
  4. showmestuff-S2

    showmestuff-S2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    175
    2
    36
    [​IMG]

    tried a screenshot
    dont know if this will work
     
  5. showmestuff-S2

    showmestuff-S2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    175
    2
    36
    it was all ki4
    i
    had problems so i restored ny phone and thats what im left with
     
  6. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,549
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,549
    17,001
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    That screenshot tells us nothing. Did you try what I suggested in #3?
     
  7. Rico ANDROID

    Rico ANDROID Android Expert
    Rank:
     #40
    Points:
    623
    Posts:
    4,564
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,564
    4,203
    623
    Streaker By Birff
    In Cell Phone SIMetery
    Do you have an upgrade coming up soon?
     
  8. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,549
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,549
    17,001
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    This helps with the OP's problem how, exactly? :thinking:
     
    Rico ANDROID likes this.
  9. Rico ANDROID

    Rico ANDROID Android Expert
    Rank:
     #40
    Points:
    623
    Posts:
    4,564
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,564
    4,203
    623
    Streaker By Birff
    In Cell Phone SIMetery
    Welll, my good man....if the OP's device is on its last leg, the respirator, ready to take that last sleep of never waking up,...which seems about whats about to happ if its not fixed...then...what other option does he have but to get a new device......as inexpensive as possible, of course.....

    Thus....is an upgrade coming up soon?...then lay this puppy to pasture and get a nicer, more robust device..

    Youre saying thats not an option?
     
  10. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,549
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,549
    17,001
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    The device in question was purchased in June, and therefore if it was faulty would still be well within warranty and liable for replacement. So no, it's not an option.
     
  11. Rico ANDROID

    Rico ANDROID Android Expert
    Rank:
     #40
    Points:
    623
    Posts:
    4,564
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,564
    4,203
    623
    Streaker By Birff
    In Cell Phone SIMetery
    I guess I didnt read where the op posted that he purchased the device in june....its all good, just wanted to offer a suggestion..thats all.
     
  12. showmestuff-S2

    showmestuff-S2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    175
    2
    36
    when my phone wakes up it opens memo

    it goes sleep then i press home to wake
    it gives glass lockscreen i slide it off and boom
    memo

    y is this or how do i fix it

    thanks
     
  13. ironass

    ironass Android Expert
    Rank:
     #20
    Points:
    1,343
    Posts:
    11,477
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    11,477
    5,709
    1,343
    Male
    Keeping one step ahead of the tax man.
    Cotswolds, England
    Oh dear me. You have got yourself in a right pickle showmestuff!

    You have reached the stage where I believe that you should make a Titanium backup (no point in doing a CWM as you will only be backing up crud).

    Get into the CWM recovery
    Wipe Data/factory reset
    Wipe Cache
    Wipe Dalvik-Cache
    Wipe Battery Stats
    Wipe Data/factory reset
    Wipe Cache
    Wipe Dalvik-Cache
    Wipe Battery Stats

    Yes... do it twice as above.

    Now reinstall your ROM and your app's, not settings as these may have caused part of your problem, using Titanium.

    All should be good now. :D
     
  14. showmestuff-S2

    showmestuff-S2 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    175
    2
    36
    everything is titanium backed up
    so if i wipe everything
    i can restore it from titanium?
    ive always avoided fully wiping because it worries me
     

Share This Page

Loading...