1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support My picture thumbnails are messed up!

Discussion in 'Android Devices' started by hyabusha, Jun 20, 2010.

  1. hyabusha

    hyabusha Active Member
    Thread Starter
    16

    Mar 30, 2010
    42
    1
    16
    I open the "Gallery" app. Click on a picture folder, and all the thumbnails are all colored static squares? The video folder thumbnails are all fine. Just picture the ones.

    Please help! :(

    Thanks


    Problem solved!!!

    Originally Posted by ulysses
    i used a file manager (astro), then inside the sdcard/dcim i deleted the ".thumbnails" dir.. fixed issue

    YES!! ^_^
     

    Advertisement

  2. M2Iceman

    M2Iceman Member
    16

    May 27, 2010
    15
    2
    16
    Having the same issue but when you put the pics in flimstrip view they all come out fine but I like mine in grid form and they are jaked.
     
  3. hyabusha

    hyabusha Active Member
    Thread Starter
    16

    Mar 30, 2010
    42
    1
    16
    Exactly! Is there a fix for this?
     
  4. SolApathy

    SolApathy Just another robot
    VIP Member
    333

    Jun 1, 2010
    1,815
    1,423
    333
    Male
    IT
    Ohio
    did you DL the OTA update & format the card, then put the pics back on the card?
     
  5. hyabusha

    hyabusha Active Member
    Thread Starter
    16

    Mar 30, 2010
    42
    1
    16
    Not sure, but I've had the EVO since launch. And It just started to mess up yesterday...
     
  6. M2Iceman

    M2Iceman Member
    16

    May 27, 2010
    15
    2
    16
    I have a rooted phone with OMJ ROM, wasnt till yesterday that the pics all came out like static screenshots. I rebooted the phone and that didnt help. I can see them in filmstrip mode but not thumbnail. The only things I did with the phone was record a video the night before and thats about it. I hear a hard reset will take care of it, but I was hoping for something a little less painless.
     
  7. hyabusha

    hyabusha Active Member
    Thread Starter
    16

    Mar 30, 2010
    42
    1
    16
    Yeah, I don't want hard reset to start over from scratch. I put Wayyy to much time In getting everything right. There must be a easier way...
     
  8. hyabusha

    hyabusha Active Member
    Thread Starter
    16

    Mar 30, 2010
    42
    1
    16
    Problem solved!!!

    Originally Posted by ulysses
    i used a file manager (astro), then inside the sdcard/dcim i deleted the ".thumbnails" dir.. fixed issue

    YES!! ^_^
     
  9. Skruffy

    Skruffy New Member
    5

    Jun 22, 2010
    2
    0
    5
    TY, I had this problem too, and it worked!
     
Tags:

Share This Page

Loading...