1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support My wi-fi is not working

Discussion in 'Android Devices' started by baschess, Mar 19, 2011.

  1. baschess

    baschess Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 19, 2011

    Mar 19, 2011
    1
    0
    5
    important
    india
    my wi-fi is working well, i couldn't able to connect with my BSNL brandband wireless modem. previously i would used to connect and browse via the modem.
    pl solve the problem
     

    Advertisement

  2. mirunmanish

    mirunmanish Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 19, 2011

    Mar 19, 2011
    4
    0
    5
    Hi

    Please post the exact problem.. are you able to view the network? any security for the wireless? is it in PPPOE mode/bridge mode?

    Regards
    Manish
     
  3. sandeep174

    sandeep174 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 29, 2011

    Apr 29, 2011
    1
    0
    5
    plz solve wifi problem.
    i can't browse any sites in browser after connecting wifi.
     
  4. plg6667

    plg6667 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    May 25, 2011

    May 25, 2011
    2
    0
    5
    Wi.Fi is not working on My A60, I have manually configured the IP Address, netmask,Gateway, DNS1, DNS2 etc. but to no use. Kindly Help
     
  5. Uditkumar

    Uditkumar Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    1
    0
    5
    i have the same problem on my micromax a60
    at first it was unable to connect to network
    bt later on was unable to scan the network
     
Tags:

Share This Page

Loading...