1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support My xperia x10 mini pro doesnt use my memory card?

Discussion in 'Android Devices' started by Telsyii, Sep 6, 2011.

  1. Telsyii

    Telsyii Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 6, 2011

    Sep 6, 2011
    3
    0
    5
    when im downloading apps, they usually tell me that theres no space and i should make some by clearing out some apps. But i always check my memory storage and i still have 7.5 gb. what do i do? :(
     

    Advertisement

  2. Sam-SonyXperia

    Sam-SonyXperia Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,042
    Joined:
    Jun 14, 2011

    Jun 14, 2011
    1,042
    151
    153
    Unfortunately the mini pro does not support the installation of applications through to the memory card and only installs to the phone memory.
     
  3. pa3xxiah

    pa3xxiah Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    9
    2
    6
    samyyy likes this.
  4. Digirain

    Digirain Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 8, 2011

    Apr 8, 2011
    7
    0
    25
  5. Jake-SonyXperia

    Jake-SonyXperia Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    205
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    205
    22
    38
    Unfortunately this is more related to the handsets operating system as App2SD is generally only able to be used on 2.2 and upwards.
     
    Digirain likes this.
  6. deepak27s

    deepak27s Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    30
    Joined:
    Jun 15, 2011

    Jun 15, 2011
    30
    0
    15
    doctor
    pondicherry
    can't i use apps to sd once my phone is rooted?i successfully rooted my phone.its 2.1 update 1.now any option to move my apps to sd card?
     
  7. scook94

    scook94 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 5, 2011

    Dec 5, 2011
    1
    0
    5
    Sounds like you haven't created an ext2 partition on the card?
     

Share This Page

Loading...