1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Need 1 tester for CWM Touch ( who knows what there )

Discussion in 'Android Devices' started by PsyMega, Jan 9, 2013.

  1. PsyMega

    PsyMega Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    779
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    779
    345
    113
    Male
    Popper Slave @ Amusement Attractions Carnival Buis
    Middle of No Where
    I have built Clockwork Mod touch 6.0.2.7.
    I have had playfulgod go over the console logs and he gave me the go ahead to try it.
    So pm me if anyone wants to try it.

    Just know how to use ZTE online upgrade tool
     

    Advertisement

  2. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    umm, you do know we cant use the zte update tool with cwm installed right?
     
  3. PsyMega

    PsyMega Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    779
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    779
    345
    113
    Male
    Popper Slave @ Amusement Attractions Carnival Buis
    Middle of No Where
    fta mode gets replaced.... Phone should still reads as QHSUSB_DLOAD on any errors of these kind such as bricks and zte online upgrade tool has an option to "guide phone to fta mode".
     
  4. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    ah, i wouldnt know i cant use it lol. so if i brick im screwed. ill tinker around with it tho and see what i can find out
     
  5. PsyMega

    PsyMega Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    779
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    779
    345
    113
    Male
    Popper Slave @ Amusement Attractions Carnival Buis
    Middle of No Where
    ok im a flash it now.
     
  6. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    ok well, my initial findings are... that cwm doesnt like to be touched lol
    its the same size as ours down to the bite and number of lines, it looks exactly the same, and touching it doesnt do anything
    basically i think you just rebuilt the same thing we had somehow
     
  7. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    why not try for twrp instead, because after a little looking getting the source to build cwm touch is nearly impossible
     
  8. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
  9. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    you wont get the src, have to build it on builder.clockworkmod.com, which is limited unless you get your repo forked into CM repos. ;)
     

Share This Page

Loading...