1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Need Help, corrupt install

Discussion in 'Android Devices' started by HOTHEAD, Sep 17, 2010.

  1. HOTHEAD

    HOTHEAD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    132
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    132
    10
    38
    Loaded the chevy rom & kernels, did a full wipe cache and all. As I was doing the reboot, the battery died, ( I know, I should have paid attention). Anyways when it came back up, I lost EVERYTHING. Took me 20 minutes to get through the boot menu, and none of my apps will back up. Not really a big deal but the Chevy rom is acting really nutty, so I install the factory look Rom, and Im back up stable. Now I've noticed, my settings shortcut ( basically dont have any settings in menu, or icons menu) the phone dialer is GONE. I do still have the Superuser Icon is still there but if I try to open I force close. Same goes with my set CPU, its there but force closes when opened. Not sure what to do. I tried to reload another Rom, and after the 20 min download it would not prompt to restart.

    PLEASE HELP, Im green and could use a hand..

    Regards'
    HOTHEAD
     

    Advertisement

  2. istolvampire

    istolvampire Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    503
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    503
    35
    68
    You could try to just put a stable rom on the sd card and install it the manual way with a root recovery. Make sure you wipe data/cache( I usually do this twice before loading a new rom).

    A 20 minute download just doesn't sound right.
     

Share This Page

Loading...