1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Need help with GB 588 and 595.

Discussion in 'Android Devices' started by Lionchaser, May 16, 2011.

  1. Lionchaser

    Lionchaser Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 16, 2011

    May 16, 2011
    4
    0
    5
    Hey I'm a noob and I am running 340. I have downloaded all three parts to 588 but when I go to install them through bootstrap it said it is unable to install and the word bad in these things ( ), I have tried d2 bootstrap and dx. I have a dx. Please help!!!
     

    Advertisement

  2. dragonbro

    dragonbro Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    262
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    262
    25
    43
    Bay Area, CA
  3. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,100
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,100
    415
    273
    TN
    could be a bad download - might try again
     
  4. chico2130

    chico2130 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    26
    0
    15
    What's up fool did you get gb installed. If you are stock 340 you should be able to just update with those instructions txt me if you need more help
     
  5. Lionchaser

    Lionchaser Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 16, 2011

    May 16, 2011
    4
    0
    5
    Im running android software 2.2.1 do I need to update to something else?
     
  6. Bugly

    Bugly Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,057
    Joined:
    Jan 30, 2011

    Jan 30, 2011
    1,057
    104
    143
    Male
    VW mechanic
    Tacoma, Washington
    when you update to GB, it will say 2.3.3
     
  7. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    is the 3 step really necessary? I have messed around n reflashed several ROMs, but have yet to do the 3 step on leak .588 and each time upgrade fine to .0595.

    dxgbrooted (.573), rooted & deodexed .588, rooted & deoexed .591, and rooted & deodexed .595. And I have stopped flashing .591 and just go from .588 to .595. and everything works fine. I am missing something I need here?
     
  8. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    your last post was a little confusing but I will say that you do need to include the .588 build in your process to .595. Hope that helps.
     
  9. sonofaresiii

    sonofaresiii Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    500
    Joined:
    Apr 9, 2011

    Apr 9, 2011
    500
    49
    68
    NYC
    Same thing happened to me, I realized I had run out of memory and only downloaded part of the files. Check it out-- even if you have the full files downloaded, could just be a bad download like someone else mentioned.
     
  10. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    mine? yea I install a .588 but only a single zip.
     
  11. Lionchaser

    Lionchaser Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 16, 2011

    May 16, 2011
    4
    0
    5
    just an update everyone!

    I just used my computer to download the 3 pts of gb .588 and then just put them on my dx's sd card. Then i flashed and it worked just fine!
     
  12. Raryn

    Raryn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    221
    Joined:
    Nov 14, 2010

    Nov 14, 2010
    221
    51
    53
    The three step is the only way to flash .588 and keep root. If you install .588 a different way you have to boot it up and root it with gingerbreak, just adding an extra step to your upgrade.

    The best way right now is to go from .340->.588 via 3 step->.595, because you can just do the upgrade all at once without leaving recovery. Going any other way skips the baseband update that we got in .588
     
  13. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    I did it as I posted and never lost root. Whats the new baseband and I'll tell if I have it or not, I know I watched a whole movie on the netflix app last night and it never missed a beat.
     
  14. Raryn

    Raryn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    221
    Joined:
    Nov 14, 2010

    Nov 14, 2010
    221
    51
    53
    Baseband Version BP_C_01.09.12P is the one that came with .588

    At least thats the one I have on my phone right now.
     
  15. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    ahhh ok mines BP_C_.1.09.07P
     

Share This Page

Loading...