1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Need help

Discussion in 'Android Devices' started by NecroLegion, Nov 5, 2011.

  1. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16
    i have been trying to flash r3charged rom but it keeps freezing up did 3x wipe on cache dalvik and data and still freezes should i do a wipe all userdata/factory reset? and then re flash the rom?
     

    Advertisement

  2. esthernrob

    esthernrob Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    646
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    646
    347
    133
    i deliver the nectar of the gods, BEER!
    Upstate, NY
    try vrsuperwipe also, found HERE...

    wipe - cache
    - dalvik cache
    - data
    flash vrsuperwipe
    flash rom
    all in the same recovery...
    give that a try...

    EDIT - at what point does it freeze on you? are you letting it boot long enough? it could take a while... is your card partitioned?
     
    ndh777, ocnbrze and NecroLegion like this.
  3. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16

    my card is not paritioned it freezes up when i get into the market to re download titanium then i pull battery on reboot it wont go past lockscreen
     
  4. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    yeah try wiping dalvik cache and cache. no need to wipe data unless you plan on re-flashing the rom which is not a bad idea as well.
     
    NecroLegion likes this.
  5. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16

    so using that superwipe file is a good idea?
     
  6. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    i only use that before i flash a rom. just make sure to wipe at least dalvik cache, cache and data as well then use superwipe then flash the rom. but if you are just having issues on your rom now always try and wipe dalvik cache and cache first. if that does not work then try and again wipe dalvik cache and cache the re-flash the rom. no need to wipe data to re-flash the rom.
     
  7. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16

    ok its booting up now since i didnt get very far when first flashed the rom figured i just do it fresh and wipe everything i wanted to ask tater said there was a 1ghz download file with this rom n i cant seem to find it.. would you happen to know where it is?
     
  8. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16
    no good i cant use it for 5 minutes before it freezes on me n i have to remove the battery is this rom just no good or is there a piece im missing


    edit: found the 1ghz file will flash that now
     
  9. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    yeah i was just going to mention that. it is probably oc'd to high for your phone.
     
    esthernrob likes this.
  10. esthernrob

    esthernrob Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    646
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    646
    347
    133
    i deliver the nectar of the gods, BEER!
    Upstate, NY
    i bet that's the issue...
     
  11. NecroLegion

    NecroLegion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    65
    2
    16
    ya that was the issue its working great now got everything set up thanks guys sorry if i got annoying at all
     
  12. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    not annoying at all. this thread might help others.
     
    NecroLegion likes this.
  13. NaterTots

    NaterTots Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    704
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    704
    581
    183
    Plumber
    CT
    Glad you found the Zip for that. It runs very well once you have the 1ghz zip file.

    The way it seems to be set up I don't use SetCpu with it and get very good battery life and have a fast snappy rom.

    Enjoy.

    Naters
     
    ocnbrze likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...