1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Need to activate my new HTC Hero

Discussion in 'Introductions' started by khoun75, Aug 5, 2012.

  1. khoun75

    khoun75 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    2
    0
    25
    Hi Everyone,
    I just got my new HTC Hero (carrier: Iwireless Kroger), we were able to activate it.
    Activation process pops up with error code 1012 et data network failure: code: 67.
    Please, I could hlep me out with this, I will very grateful

    Thanks
     

    Advertisement

  2. DonB

    DonB ♡ Truth, Justice and the American Way !! ♡ ™
    Moderator
    Rank:
     #17
    Points:
    1,423
    Posts:
    19,367
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    19,367
    8,084
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    Your best best to resolve your issue, is to check in this device section, I am sure someone there will square you away with your issue, HTC Hero

    Welcome :ciao:,we are glad to have you, hope you enjoy the site.
     
  3. Rush

    Rush {<>}~{<>}
    Rank:
    None
    Points:
    1,043
    Posts:
    18,741
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    18,741
    3,162
    1,043
    Male
    Entrepreneur / Business Owner - Freelance Writer
    Loganville, GA
    Hello and welcome aboard. Thanks for coming onboard. However, that kind of problem would be better off discussing with your device carrier. Have you tried contacting them or better yet get a different device... I hope if there is a simple solution for this, you'll be able to get things resolved.

    Good luck. :)
     
  4. khoun75

    khoun75 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    2
    0
    25
    I did myself after several trials with carrier's CS. Thanks
     

Share This Page

Loading...