1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

NET10 APN Settings

Discussion in 'NET10' started by viperguy586, Jul 15, 2013.

  1. viperguy586

    viperguy586 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    21
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    21
    3
    36
    Security
    Greenville, South Carolina
    I've spent a ton of time trying to get everything working on my pantech burst and my wife's Samsung galaxy s3. Finally I have found the sweet sweet sweet spot to where everything works! And now I am here to share them with y'all in hopes I at least save 1 person time and headaches.

    The photos attached are direct screenshots of my Pantech Burst. Everything works perfect. Now here are main bit of info written down:

    APN NAME: NET10
    APN: tfdata
    MMSC: http://mms-tf.net
    MMS PROXY: mms2.tracfone.com
    MMS PORT: 80
    MCC: 310
    MNC: 410

    That's what works for my Burst and my wife's S3. Good luck and I really hope this helps everyone!
     

    Attached Files:


    Advertisement

    Pinkberrysj likes this.
  2. longlayd

    longlayd Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 18, 2013

    Sep 18, 2013
    1
    0
    5
    Thank you for taking the time to do this. I looked on Net10's site and though I have been able to find the info in the past, could not find it. I thought I would be looking for hours, so thank you for taking the time to share!

    Leslie
     
  3. Pinkberrysj

    Pinkberrysj Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 1, 2013

    Nov 1, 2013
    1
    0
    5
    A big Thanks to Viperguy586. You are a genius!! Thank you so much. This helps a lot for my S3 :)
     
  4. TVCCS

    TVCCS Android Enthusiast
    Rank:
     #212
    Points:
    103
    Posts:
    616
    Joined:
    Jan 19, 2011

    Jan 19, 2011
    616
    163
    103
    Male
    Consultant/Editor/Writer
    Los Angeles, CA
    Yes...I am using this same set of settings which were provided through the website when I added the new SIM to my account...the only difference for mine was the usage of mms3.tracfone.com in the MMSC field. Thanks.
     
  5. moooooooon8

    moooooooon8 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 20, 2012

    Jul 20, 2012
    2
    0
    5
    Thank you Thnak you THANK YOU
     
  6. mrnyjet

    mrnyjet Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    265
    Joined:
    Feb 22, 2013

    Feb 22, 2013
    265
    34
    53
    Son has older sim card, and i
    don't know if a coincidence, but after we changed to that, son started getting LTE signal on his Pantech burst. Still can't send/receive pictures though.
     
  7. Prettybyrd

    Prettybyrd Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 2, 2015

    Mar 2, 2015
    1
    0
    15
     
  8. kaycemn

    kaycemn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 12, 2015

    May 12, 2015
    1
    0
    5
    Female
    If those setting don't work for you, try these:
    NAME : Net10
    APN: tfdata
    APN TYPE: default,supl,mms
    PORT : 8080
    MMSC: http://mms-tf.net
    MMS PROXY: mms3.tracfone.com
    MMS PORT: 80

    I used these settings for someone and they worked. Good luck!
     
  9. akons

    akons Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 1, 2015

    Aug 1, 2015
    1
    0
    15
    Thank very much but there is only one this which is I got new s5 atta and I can't send pic as txt or receive can u help me with that.....
     

Share This Page

Loading...