1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Netflix for Droid X running GB

Discussion in 'Android Devices' started by Xeneize480, May 12, 2011.

  1. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78

    Advertisement

    goldz28 and dhoffman1421 like this.
  2. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78
    works for Droid2 too!!
     
  3. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Works fine on my DX, but quality is not all that great, as expected ;)
     
  4. mruno

    mruno Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    949
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    949
    180
    103
    Male
    Home
  5. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    Bo the quality on mine starts out like crap but after about twenty seconds it is really good. This is over WiFi.
     
    Hairwood likes this.
  6. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78
    I am streaming on 3G... haven't tried yet on wifi and so far the movie runs good
     
  7. SimsDelt

    SimsDelt Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,067
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    1,067
    246
    143
    Project Manager - SAS Construction
    Bremen, Georgia
    Mine on 3G actually looks really good (when I have enough bars)... but problem is I have really bad cell coverage here and it is my only internet... feel like I'm in the boonies... well I kind of am... grew up a country boy and I'm back to my roots. haha.
     
  8. tyrone.minton

    tyrone.minton Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Sep 6, 2010

    Sep 6, 2010
    42
    0
    15
    Do I have to be rooted to install that .apk?
     
  9. SimsDelt

    SimsDelt Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,067
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    1,067
    246
    143
    Project Manager - SAS Construction
    Bremen, Georgia
    no... just go to settings > applications > and enable "unknown sources" to allow install of non-market applications. It doesn't need root at all to run.
     
  10. greenless

    greenless Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Oct 14, 2010

    Oct 14, 2010
    223
    18
    38
    Not playing for me. Loads a black screen with the timeline, but never starts to play. If I skip ahead it says 'buffering' and then does nothing.

    Running .591 deodexed.
     
  11. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78


    I am running .595 the latest leak update try that or clean the cache and reboot...just a tip!
     
  12. bigshotproducer

    bigshotproducer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    473
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    473
    25
    63
    Television Producer
    Virginia Beach

    Same for me on apex.
     
  13. RMM

    RMM Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    82
    Joined:
    Oct 13, 2010

    Oct 13, 2010
    82
    10
    18
    Working for me. 595 deodexed only vzw bloat frozen, no themes or framework mods.

    Tried over wifi and 3g they both work.
     
  14. tyrone.minton

    tyrone.minton Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Sep 6, 2010

    Sep 6, 2010
    42
    0
    15
    cool i'll give it a shot once i get GB loaded up.
     
  15. z0mb13m4n

    z0mb13m4n Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    289
    Joined:
    Mar 8, 2011

    Mar 8, 2011
    289
    40
    43
    Male
    Salt Lake City
    I'm running Zombiestomp ROM on .573 GB leak, and Netflix works great, both via 3G and wifi
     
  16. sonofaresiii

    sonofaresiii Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    500
    Joined:
    Apr 9, 2011

    Apr 9, 2011
    500
    49
    68
    NYC
    isn't apex still .591?
     
  17. alprazolam

    alprazolam Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    1,722
    194
    143
    It is a build.prop issue and Fab tweeted that he's gonna get it fixed for the X tonight. I'm guessing zombiestomp works because it simply removes bloat.
     
  18. soapinmouth

    soapinmouth Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    321
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    321
    56
    53

Share This Page

Loading...