1. Download our Official Android App: Forums for Android!

New android phone user, screen wont unlock...please help!

Discussion in 'Android Devices' started by Sideways Simon, Jun 8, 2011.

  1. Sideways Simon

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 8, 2011

    Jun 8, 2011
    3
    0
    25
    H i there, i just recieved my new android 2.2 smart phone..

    This one to be exact- [​IMG] http://cgi.ebay.ie/Google-Android-O...04644?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item25618cc224

    So, got it started up and was playing around with it, went into the callibration app, the phone seemd to freeze, anyhow as a last resort i took out the battery and started again.

    Now, i cant unlock the screen, i can only pull over the unlock tab on the screen about 2/3 of the way accross....

    So, im stuck now, dont know what to do, somebody please help me!!
     

    Advertisement

  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,313
    Posts:
    19,890
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,890
    6,118
    1,313
    District of Columbia
    To give us a little more help, which particular phone did you buy (the eBay link doesn't work)? What "calibration app" were you using, and what was the purpose? Your best bet may be to do a factory reset (we can help you with that once you tell us which model you have).
     
  3. Sideways Simon

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 8, 2011

    Jun 8, 2011
    3
    0
    25

    Thanks for the reply, sorry about the ebay link, i have it edited there now so hopefully it works..

    Google Android OS WIFI TV Touch Smart mobile Phone G9 | eBay

    How do i do a factory reset if i cant get the screen unlocked??
     
  4. ninja_reject

    ninja_reject Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    536
    Joined:
    Mar 19, 2011

    Mar 19, 2011
    536
    83
    98
    That ad looks shady to me. I couldn't find the name of the phone, even the manufacturer. And the last page says it only works on 2g, not at all on 3g. What is the point of a 2g android?
     
  5. zuben el genub

    zuben el genub Android Expert
    Rank:
     #60
    Points:
    443
    Posts:
    7,196
    Joined:
    Jan 24, 2011

    Jan 24, 2011
    7,196
    2,472
    443
    Plenty of use. I've bought unlocked phones that don't have TMO band. TMO did have a cheaper plan for those that did this. Phone first, PDA second, and good wifi at home.
    And no carrier bloatware.
     
  6. Questkev

    Questkev Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    28
    Joined:
    Mar 24, 2011

    Mar 24, 2011
    28
    4
    36
    its the same company thay sells the i9+++++++ or whateverit is. I wouldnt be suprised if that thing is actually running an android clone. notice how it says things are installed already, makes me wonder if you go to install another app from the market place will it even recognize the device?



    also metroPCS runs 2/3rds of thier androids off of "2g" (speeds, but an actual 3g network, its a touchy subject lol)

     

Share This Page

Loading...