1. Download our Official Android App: Forums for Android!

New comer with HTC Hero ... with trouble (Belgium restriction)

Discussion in 'Introductions' started by kalamaris, Sep 17, 2009.

  1. kalamaris

    kalamaris Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    25
    Hi Everyone, new HTC Hero owner ... but looks a bit not compatible with the last firmware :mad:. Looks to be related to Belgium and Youtube restriction ...

    On Windows :

    Erreur[131] : Erreur ID Client

    On Droid :

    Checking custom ID...
    Update Fail!


    So, maybe rooting it or waiting .


    Kind Regards.


    Js
     

    Advertisement

  2. Fredo

    Fredo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    5
    @kalamaris I'm also a Belgian user and installed the official RUU yesterday.
    I had no problems. I did purchase my handset "aux Pays-Bas" ;).
    But I don't know if that had anything to do with it.
    Exept that I do have a native youtube app installed.
     
  3. kalamaris

    kalamaris Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    25
    Hello Fredo,
    I just by one tagged for Belgium, and it looks that the restriction (in Youtube) are really there. It explain the delay for delivery and announced by some sites ex HTC Hero | Norio.

    same from the HTC Support :
    as for the update, we have not released the Belgian update yet, as there are som issues regarding Youtube that need to be sorted out.
    also, if you have bought the device from Mobistar or especially proximus, you would need to get the ROM direct from that network, as they customise the ROMs before install and their handsets do not accept our ROMs.


    But now ... just rooted the device and installed the 'non official' one. Haaa legals and politics .

    Js
     
  4. Fredo

    Fredo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    5
    restrictions...lol.
    Btw where did you purchase your handset?
    I thought it was not yet for sale here?
    Glad to here you are up and running again.

    ps:Dutch or French?
    I assume French considering your "erreur" :p

    Regards,
    Fredo
     
  5. kalamaris

    kalamaris Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    25
  6. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Welcome to the AF forums and enjoy your visits !! :cool:
     
  7. shivers316

    shivers316 Godmember
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,042
    Joined:
    Oct 18, 2008

    Oct 18, 2008
    3,042
    984
    213
    Welcome to the forums! :)
     
  8. Fredo

    Fredo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    3
    0
    5
    Thanks, god- and moderator.:cool:
    I do have a question actually.

    The green dots show that a user is online.
    Is there a way that you can instantly communicate with them.
    Like a chat?

    Thanks in advance.

    Regards,

    Fredo
     
  9. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Not an IM ... but you can PM (private msg) by right clicking on the their name and that will take you to their profile where you can PM them ...
     
  10. Marus

    Marus Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 10, 2009

    Oct 10, 2009
    1
    0
    5
    For those who bought the white Hero from Mobistar Belgium, the upgrade is available at
    ROM Upgrade for HTC Hero
    It gives an upgrade from 1.76.66.5 to 2.73.66.5
    Faster but same restrictions.
    Grtz,
    Marus
     

Share This Page

Loading...