1. Download our Official Android App: Forums for Android!

new look to market

Discussion in 'Android Devices' started by mysticmead, Jul 24, 2010.

  1. rochford77

    rochford77 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    May 18, 2010

    May 18, 2010
    12
    0
    15
    im running cmod 2.2 on mine, still says downloads no sprint tab :). maybe its just on sprint based roms, any one running darch2.7 or cmod 2.2 have this issue?
     

    Advertisement

  2. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    Ah, that's probably it, I'm on Darchdroid now with my download tab instead of Sprint.
     
  3. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,566
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,566
    86
    128
    Student/Engineer
    Minnesota
    Didn't sprint just start up a "sprint zone" app or something like that? Where dev's can promote their apps through sprint, or something along those lines. That's quite likely what the Sprint tab is for. Sprint will likely put links to apps under that tab that they recommend.
     
  4. 330D

    330D From My Cold Dead Hands
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,863
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    2,863
    783
    213
    operator
    upstate NY
    My market has no Sprint tab, FWIW. I would imagine that any Sprint based rom has it, and non Sprint roms don't, like someone above already posted... I have been waiting for the tab to show up since I saw this thread for the first time yesterday, but so far, no Sprint....
     
  5. mysticmead

    mysticmead Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,348
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    1,348
    175
    143
    Kingston, GA
    I flashed back to Froyo .. my downloads button is back.
     
  6. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    Wtf, I flashed to froyo for a bit yesterday and actually had the Sprint tab...
     
  7. dominicanyor

    dominicanyor Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    321
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    321
    3
    56
    Jacksonville fl
    before it said sprint what it was?
     
  8. JB in AZ

    JB in AZ Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,869
    Joined:
    Oct 27, 2009

    Oct 27, 2009
    1,869
    267
    173
    Florida
    Downloads, which is now available from the menu button
     
    dominicanyor likes this.
  9. Hoos

    Hoos Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    87
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    87
    18
    18
    SF Bay Area
    Well, none of those developers' apps will get used on my phone, then.

    This ticks me off (actually, you can insert a much stronger word of your choice in place of "ticks").

    First, it's not done via an update. I haven't updated my profile or PRL or anything else on my end in several weeks. Sprint pushed it out with no notice.

    Second, to get MY downloads, I now have to push two extra buttons. (Yeah, not a big deal, but irksome).

    Third, we get it Sprint. YOUR FARKING BRAND IS ALL OVER THE PHONE, not to mention all your farking crappy apps that can't be uninstalled. WE FARKING KNOW WE'RE USING A SPRINT PHONE.

    Fourth, your recommendations are crap repeats of crap that is already promoted on the Market. Could you give us something like a CS app? Nooooooo. Not nearly that creative or customer-oriented are you?

    I've been a customer for over 10 years. But if this is the kind of crap Sprint is going to pull, I don't need them that much, honey. Heck, I'll probably be better off financially by porting my number and going pre-paid anyway.
     
  10. joseamirandavelez

    joseamirandavelez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    190
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    190
    3
    36
    Mechanical Engineer
    Puerto Rico
    I've not seen any Sprint logo in the market app. Maybe its because I disabled automatic updates when I installed DamageControl...
     
  11. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    Doubtful, I'm sure most of us have, I know I did.
     
  12. cirehawk

    cirehawk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    278
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    278
    8
    36
    Southern California
    Interesting. I'm running froyo and I still have the Sprint tab.
     
  13. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,566
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,566
    86
    128
    Student/Engineer
    Minnesota
    Odd, I really don't think it's that big of a deal. Verizon customers have had the Verizon tab in their downloads since day 1 (or at least since we first got a Verizon ROM ported to the Hero lol).

    It really wouldn't surprise me if Sprint's putting their proprietary apps and all that good stuff up in that tab so future phones don't come with it pre-installed, but still have the easy option to get those particular apps.
     
    NYCHitman1 likes this.
  14. jwpilly

    jwpilly Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    232
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    232
    30
    43
    St. Louis
    Problem is, none of the apps listed under the Sprint tab are proprietary to Sprint. None of those apps ever came preinstalled on a Sprint phone either.
     
  15. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    Verizon has the same thing in their Android phones Market too
     
  16. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    The weird thing about the sprint tab is the apps there are not sprint apps or any stockish apps at all, and most are still free. Its like they just want the word "Sprint" on as much as possible.
     
  17. joseamirandavelez

    joseamirandavelez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    190
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    190
    3
    36
    Mechanical Engineer
    Puerto Rico
    I dont remember the name of the file but I had to remove a file from the phone to do this. Is that what you did?
     
  18. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    Nope, there was a code you are prompted to enter at the end of the tutorial for rooting the stock 2.1 release that disables these updates.
     
  19. RobAGD

    RobAGD Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    149
    Joined:
    Jan 10, 2010

    Jan 10, 2010
    149
    7
    36
    Actually I found an very intresting App via the sprint suggestion Where... works pretty well.

    -R
     
  20. joseamirandavelez

    joseamirandavelez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    190
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    190
    3
    36
    Mechanical Engineer
    Puerto Rico
    yup. That command deletes the file that does the automatic update...
     
  21. MarkHirt

    MarkHirt Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Been there tried that, Yelp is better but since Google could not buy Yelp look for Places (now integrated into Google Maps) to be better than both soon
     
  22. Wingzfan61

    Wingzfan61 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    256
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    256
    36
    63
    Auto Mgr and Geek Squad Agent
    Michigan
    Its not just Sprint, Its all carriers. AT&T has it, Verizon, T-Mobile is rolling it out. Its done by google and not the carriers. Its supposed to offer apps strictly for each carrier as they roll out. Like the NFL stuff for Verizon.
     
  23. joseamirandavelez

    joseamirandavelez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    190
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    190
    3
    36
    Mechanical Engineer
    Puerto Rico
    Well... I still don't have that Sprint tab. I saw it the other day on my friends Evo... So I guess I'm special :p
     
  24. astrobill

    astrobill Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    219
    Joined:
    Dec 15, 2009

    Dec 15, 2009
    219
    24
    38
    The funny thing about this new carrier-specific tab in the Market is that it emphasized the "fragmentation" problem that Android has compared to Apple's iOS.

    I would think that Google would NOT want to emphasize carrier-by-carrier differences in app offerings (e.g., Verizon's VZ Navigator is a paid service, whereas Sprint Navigator is free). Just drives a wedge among Andoird flavors, versions, and devices instead of emphasizing unity and interoperability among apps.
     
  25. Heaterz16

    Heaterz16 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    104
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    104
    16
    38
    Just an fyi, Sprint Navigation isn't free to everyone, I don't have it because it cost me if I want it.
     
Tags:

Share This Page

Loading...