1. Download our Official Android App: Forums for Android!

New member having trouble posting on classified

Discussion in 'Introductions' started by maldroid, Mar 15, 2011.

  1. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    I want to post my droid x for sale on classified but after I type everything in it asks me for a prefix. I did read read the introduction in classified but I can't find where to add the "for sale " prefix thanks for any help
     

    Advertisement

  2. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #3
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,986
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,986
    25,407
    3,933
    Male
    Hi,

    To the left of the title is a pull-down bar with three options. Choose "for sale". Let me know if this helps you and Welcome! :)
     
  3. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    Can't get it I've tapped pinched and pulled everywhere lol
     
  4. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #3
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,986
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,986
    25,407
    3,933
    Male
    Hahaha! Let's work the problem people! (quote from the movie Apollo 13):

    Are you hitting the "new thread" button before you try to post?

    If this this doesn't work, I'm going to involve a moderator for you. They have more power/answers than I do. I never go into the Classified section and therefore didn't even know the pulldown menu existed!
     
  5. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    Only option for that page is new topic no button for new thread. Im trying to get it on the page where everyone else has their phones posted.
     
  6. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #3
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,986
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,986
    25,407
    3,933
    Male
    Ok...I'll call a mod for you. :)
     
    maldroid likes this.
  7. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,009
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,009
    9,644
    1,433
    UK
    I'm not sure why you can't see the button (or why you're seeing one labelled new topic), so I made the thread for you here, by copying your post from this post.

    You'll want to edit the title of the thread and the contents of the first post :)
     
    maldroid likes this.
  8. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #3
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,986
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,986
    25,407
    3,933
    Male
    Thanks, bro! :)
     
  9. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Welcome to the Android Forums!

    Xyro to the rescue!
     
  10. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    I can't start a thread in classified. I can't get the prefix
     
  11. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Looks like you were able to successfully edit the thread that Xyro created for you...
     
  12. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    Yes do I have to be on pc I can't seem to edit the header I want to put $250 next to droid x
     
  13. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    It tends to be easier to edit the ad on a PC when you use the web interface. PC-based web browsers tend to be more full-featured then their smartphone equivalents.

    As an alternative you could also download (and install) the phandroid app from the Android Market and edit the post using that...
     
  14. maldroid

    maldroid Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    32
    1
    36
    Im on the phandroid app. Think ill use the pc for classified post. There is something I am not seeing ..lol
     
  15. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,009
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,009
    9,644
    1,433
    UK
    That explains it then. I don't believe prefixes or editing thread titles are supported on the phanroid app.
     

Share This Page

Loading...