1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

New Milestone-Droid - not opening after first charging.

Discussion in 'Android Devices' started by emilianm, Dec 16, 2009.

  1. emilianm

    emilianm Active Member
    Thread Starter
    15

    Dec 16, 2009
    32
    0
    15
    New Milestone-Droid - not opening after first charging.

    So I bought my Milestone today, after I played a while with it I plugged the charger and after a while a white light appeared near plug (I don't know if is normal or not ) and now I can not open the mobile any more.
    I even pulled out the battery..but the same result.

    Any idea ?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. eclipsed4utoo

    eclipsed4utoo Well-Known Member
    43

    Nov 12, 2009
    435
    27
    43
    Software Developer
    Florence, SC
    the white light coming from the plug port is normal.
     
  3. krichek

    krichek Well-Known Member
    43

    Nov 11, 2009
    492
    41
    43
    Plug it back in, the white light near the connector indicates the battery is charging. My guess is the battery isn't charged enough to power the device on. If you are really curious, plug it in and then turn it on as the Droid at least, will work while plugged in even without the battery.
     
  4. BucYouUp68

    BucYouUp68 Well-Known Member
    43

    Nov 10, 2009
    373
    27
    43
    System Admin
    Florida
    Depending on how dead the battery is, If the battery is completely dead, the device will not turn on. Let it charge for about 10 minutes or so. it should then turn on.
     
  5. emilianm

    emilianm Active Member
    Thread Starter
    15

    Dec 16, 2009
    32
    0
    15
    That is the problem I can not turn it on even when is plug !
     
  6. krichek

    krichek Well-Known Member
    43

    Nov 11, 2009
    492
    41
    43

    That is not the case with the Droid. It will power up while plugged in with the battery completely removed. If it is not powering up while plugged in, first make sure you are holding down the power button until you see the Motorola logo, takes about 5 seconds or so. If it still doesn't turn on there is obviously a problem so I would return it.
     
  7. emilianm

    emilianm Active Member
    Thread Starter
    15

    Dec 16, 2009
    32
    0
    15
    Unfortunately I still have the same problem and I am already discussing with the support from Expansys from Europe.


    I have to mention that I am using the fixed plug and I waited more than 7 hours and phone is not charged. I don
     
  8. n0km

    n0km New Member
    5

    Dec 28, 2009
    1
    0
    5
    just for the record... I had the same problem today charging the battery by using usb port. Then I tried using 220/110v -> usb adapter and it worked fine
     
  9. emilianm

    emilianm Active Member
    Thread Starter
    15

    Dec 16, 2009
    32
    0
    15
    two weeks ago I changed the phone and now is OK :p
     

Share This Page

Loading...