1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root New Radio and BaMF Remix 1.8.6

Discussion in 'Android Devices' started by pr0jektblack, Jul 22, 2011.

  1. pr0jektblack

    pr0jektblack Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Apr 10, 2011

    Apr 10, 2011
    35
    0
    15
    I have not installed a new radio and OS yet, I have both of them download and ready to go, but what exactly do I do to flash both? Do I need to flash the Radio first, the OS? Not sure.
     

    Advertisement

  2. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    I don't think it matters, if I am flashing a radio and Rom I usually flash the radio reboot rename and move the PG05IMG file, boot into recovery and flash the rom after the wipes, but I don't think it matters what way you do it, I would recommend you reboot after each flash and not to do both without a reboot incase something goes wrong.
     
    pr0jektblack likes this.
  3. pr0jektblack

    pr0jektblack Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Apr 10, 2011

    Apr 10, 2011
    35
    0
    15
    Alright, remix 1.7 has been giving me some problems so I figured I would flash the new radio and OS.. at least try SOMETHING new.
     
  4. pr0jektblack

    pr0jektblack Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Apr 10, 2011

    Apr 10, 2011
    35
    0
    15
    Oh, and do I need to use adb for the radio? Or do I just rename it and put it on the root of the SD like the OS? I know the radio is done in bootloader and the OS in clockwork, but just making sure on where to put the file, I figured root of SD, but just making sure, don't want to brick this guy! :D
     
  5. WormDoes

    WormDoes Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,199
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    3,199
    1,270
    313
    Sales
    Massachusetts
    Yes, you're correct. You don't have to use adb, though
     
    pr0jektblack likes this.
  6. pr0jektblack

    pr0jektblack Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    35
    Joined:
    Apr 10, 2011

    Apr 10, 2011
    35
    0
    15
    Here goes nothing: Radio was installed fine, now I have no service on 1.7, which screams so far so good. Making a backup of my SD card (gonna wipe it) and get to 1.8! I think if this ends up working, I might just try out some more custom roms in the near future. I just like the built in governor for BAMF Remix, then again it's the only custom ROM I've ever tried, I'm sure the others are just as good.
     

Share This Page

Loading...