1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General New System Update

Discussion in 'Android Devices' started by fmalcolmr, Jan 30, 2013.

  1. fmalcolmr

    fmalcolmr Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    207
    Joined:
    Sep 4, 2010

    Sep 4, 2010
    207
    35
    43
    The Bay Area, CA
    Unrooted and phone says there Idk a system update from T-Mobile . Says it will benefit secuirty, camera, tethering... has anyone gone ahead and installed? Noticed anything?
     

    Advertisement

  2. rbraswell8

    rbraswell8 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jan 12, 2013

    Jan 12, 2013
    13
    0
    15
    Male
    Security Guard
    Gainesville Georgia
    fixes wifi tethering, but breaks root and changes some stuff to make the current root method invalid.
     
  3. lightsleeper23

    lightsleeper23 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    465
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    465
    92
    53
    Male
    Salt Lake City
    Mine has no update available
     
  4. fmalcolmr

    fmalcolmr Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    207
    Joined:
    Sep 4, 2010

    Sep 4, 2010
    207
    35
    43
    The Bay Area, CA
  5. mjb1994

    mjb1994 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 19, 2013

    Jan 19, 2013
    5
    3
    6
    I was able to keep my root after doing the OTA update to 10g, all I did was before I updated installed voodoo root keeper, backup my root with it, then updated to 10g, after the update I went back in with voodoo and chose to restore root then VOILA i am now rooted on 10g with my p769
     
  6. 1380anthony

    1380anthony Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Feb 3, 2013

    Feb 3, 2013
    12
    0
    15
    I did the update and it unrooted my lg. I did the same method for rooting and it doesnt even reboot,sometimes only, buy i get error. I tried also oneclickroot that was reliesed a couple of days ago and it says that i was rooted successfully but when i chek root acces with rootchecker it is unrooted. Now i feel like slamming my phone and getting a new one. Please if anyone has a new way for rooting again post it.
     
  7. xandroiduser

    xandroiduser Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Jun 28, 2012

    Jun 28, 2012
    20
    0
    15
    Well, at least you guys have obtained the update. I have been trying to update my phone for the past two times with no luck. It sucks because I really need to update my phone to be able to use the wifi tethering. But, unfortunately, it's just not working for me. Do have any suggestions on how to make this work? Like, are there any zip downloads that I could download, because this over the air download just is not working for me. When I click update and install, my phone restarts and I am presented with an upside down Android with an exclamation point in the middle. After rebooting I realize that I'm still stuck at version 10e. There has got to be something going on -- something that I'm doing wrong. It's frustrating me to the point to where I want to just simply return the phone, but at the same time I don't want to because I really, really enjoy the phone. Please let me know if you have any solution to this problem.

    Thanks in advance.
     
  8. 1380anthony

    1380anthony Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Feb 3, 2013

    Feb 3, 2013
    12
    0
    15
    A least for tmobile it updated. U need to do it from cell phone but i still tethered without update using foxfi
     
  9. xandroiduser

    xandroiduser Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Jun 28, 2012

    Jun 28, 2012
    20
    0
    15
    Well, the thing with that is I'm running T-mobile's $70 unlimited 4G and WiFi tethering isn't available, so when I try to use foxfi I am presented with a message from T-Mobile saying I need to upgrade my account to use the feature. I can bypass all of that with the update, though; it just won't update for me, and I don't know why (sad face).
     
  10. CARLOSWII5

    CARLOSWII5 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    May 29, 2012

    May 29, 2012
    66
    9
    16
    Male
    Pokemon Trainer
    Pallet Town, Kanto
    When u use foxfi/pda net enable the proxy and then follow the instructions and it should work
     

Share This Page

Loading...