1. Download our Official Android App: Forums for Android!

New to Dolphin Browser... a couple issues I'm noticing

Discussion in 'Android Apps & Games' started by OstrichSaK, Dec 24, 2009.

  1. OstrichSaK

    OstrichSaK Android Expert
    Thread Starter
    163

    Nov 22, 2009
    1,450
    317
    163
    Colorado, USA
    I'm running into an issue where sometimes on forums when I click to enter text and start to type the browser will pan all the way to the top or the bottom of the page where I can't even see the text entry field anymore. It's quit frustrating because no matter how many times I move the screen back the second I type the first letter it pans away again.

    Also, the select text option appears to be not working as well. I will select text, it highlights in purple and then when I take my finger off it says 'copied to clipboard' but it never does. There's no option to paste it and even when I long press a text field there's no 'paste' option within the phones options. I even have ClipStore which shows my recent clipboard additions and it's not on there.

    Not sure what's up with either of these issues as I'm relatively new to Dolphin. Loving it otherwise especially when I found the option to import my bookmarks from the built in browser that I had already established.
     

    Advertisement

  2. mrthundercleese

    mrthundercleese Well-Known Member
    56

    Nov 20, 2009
    187
    2
    56
    Code monkey
    I used to have the first problem you've posted a lot but that has gone away lately. I don't know if it was a function of upgrading to 2.0.1 or a function of newer code in dolphin.

    I've never tried selecting stuff so someone else will have to chime in on that.

    [/not very helpful in solving your problem post] :)
     
  3. OstrichSaK

    OstrichSaK Android Expert
    Thread Starter
    163

    Nov 22, 2009
    1,450
    317
    163
    Colorado, USA
    Thanks for stopping in to say 'hi' though. :D

    I do have 2.0.1 and I also have the latest updates for Dolphin so I'm not sure what is causing my issues.
     
  4. chiefvelo

    chiefvelo Member
    16

    Nov 8, 2009
    52
    2
    16
    i noticed that too on a few pages. likely the build. try restarting the phone or uninstall and reinstall.
     
  5. tats_06

    tats_06 Android Enthusiast
    43

    Nov 11, 2009
    397
    27
    43
    I tried the Dolphin browser and wasn't too impressed :D
     
  6. hrbib21

    hrbib21 Android Expert
    78

    Nov 24, 2009
    878
    34
    78
    Pro Desk Driver
    Myrtle Beach SC
    Tip: If you use Xmarks, login and save as a bookmark. Easy way to have access to all the bookmarks on your PC/notebook. I understand Xmarks may have an Android version available soon, though.
     

Share This Page

Loading...