1. Download our Official Android App: Forums for Android!

New user of S3

Discussion in 'Introductions' started by Amytylerbritt, Dec 31, 2012.

  1. Amytylerbritt

    Amytylerbritt Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 31, 2012

    Dec 31, 2012
    1
    0
    25
    Hi guys, can you help me know how to make my S3 switch over to 4G?
    Thanks in advance!
    Amy
     

    Advertisement

  2. olbriar

    olbriar  
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,013
    Posts:
    20,187
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    20,187
    23,874
    2,013
    Male
    Land of Oz
    Hello Amy. Welcome to Android Forums. You should find a setting to either LTE/CDMA or CDMA only. You will want to set that to the first option allowing the phone to use 4G when available. You will find that option in your settings... likely under something similar to Network settings or Mobile Network options. For the best information on your S3 I encourage you to check out the discussion area we have for your S3. Here is a link: Samsung Galaxy S3 - Android Forums
    Have fun and thanks for using these forums.
     
  3. Rush

    Rush {<>}~{<>}
    Rank:
    None
    Points:
    1,143
    Posts:
    18,738
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    18,738
    3,170
    1,143
    Male
    Entrepreneur / Business Owner - Freelance Writer
    Loganville, GA
    Hello, Amy...

    Glad to have ya! :santaclaus:
     

Share This Page

Loading...