1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Newb question

Discussion in 'Android Devices' started by djmurilllo, May 24, 2010.

  1. djmurilllo

    djmurilllo Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    11
    0
    15
    so i just inhereted a motorala cliq and have been doing some research online and such.. but my question is about unlocking this phone to work with at&t.. i know it is possible with a unlock code..
    first of all.. if i unlock this phone and use it with my at&t sim card will be be fully functional??
    second.. can anyone recommend a good source for a unlock code (for example ebay or somewhere else that might be better)
    this will be my first android phone so im looking for it to be fully functional.. otherwise ill probably just sitck with my p.o.s. old at&t phone.. any and all info would be greatly appreciated
     

    Advertisement

  2. spyderman

    spyderman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    82
    Joined:
    Mar 13, 2010

    Mar 13, 2010
    82
    4
    16
  3. djmurilllo

    djmurilllo Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    11
    0
    15
    ^^is your cliq fully functional??? im talking about call, text, web etc. etc..
     
  4. drewawilliams

    drewawilliams Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Mar 15, 2010

    Mar 15, 2010
    35
    2
    16
    ya i use mine on AT&T and the only thing that doesnt work is 3G data.. edge works fine tho
     
  5. djmurilllo

    djmurilllo Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    11
    0
    15
    ^^ so you cant use the 3g data.. meaning?? you cant use the android market or the web??
     
  6. spyderman

    spyderman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    82
    Joined:
    Mar 13, 2010

    Mar 13, 2010
    82
    4
    16
    Web works except it's on Edge vs 3G.... Edge is slower than 3G.
     
  7. drewawilliams

    drewawilliams Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Mar 15, 2010

    Mar 15, 2010
    35
    2
    16
    meaning that you can use EDGE cellular data (slower) but 3G which is the faster data will not connect.
    market web everything still works.. just not at 3G speeds, unless you are on wifi, then everything is fast.
     
  8. djmurilllo

    djmurilllo Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    11
    0
    15
    awesome.. thanks for the responses. im going to order my unlock code right now..
     

Share This Page

Loading...