1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Nexus 4 to VM

Discussion in 'Android Devices' started by xploPR, Feb 12, 2013.

  1. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.

    Advertisement

  2. mysticalnyte

    mysticalnyte Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    221
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    221
    34
    43
    Male
  3. thIsgUy20

    thIsgUy20 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 27, 2012

    Nov 27, 2012
    512
    86
    78
    Male
    Shreveport, LA
    Man I would've to get that especially wit virgin mobile. probably going to be in that 300.00 range
     
  4. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    i dont know about using a 300 dollars device on VM crappy service , its like planting a flower on a pile of shit.
     
    SuperAfnan and SHOOTER403 like this.
  5. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    Interesting analogy. ;)

    I'm seriously considering getting a Nexus 4 and putting on a $30/month pre-paid T-Mobile plan with 5GB of 4G data when my Sprint contract expires in June, mainly because there's no LTE on the horizon here. :(

    ramjet73
     
  6. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    if i could get T-mobile in my area i would have switched already. are there plenty of apps out there that can allow u to call with ur data. important phone calls wont wait for VM to complete their bs "update", if i miss calls they r gonna compensate me with 10 dollar of pitiful credit ?
     
  7. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    In additional service is says that for $10 more you get ulimited talk, can you add unlimited talk to that $30 prepaid plan or it don't apply to that one?
     
  8. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    You don't get tmobile service either? you need to move to RVA :D

    Im lucky i get good service over here, but in the last 2 months i don't get service anymore at home, i have all signal bar at home,

    but when i try to make calls at home it says my phone is not authorize to make calls, and when i check the mobile network state in about phone, it says disconnected.
     
  9. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    u talking about the 10 per month international unlimited talk and text ?
     
  10. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    all we got in WV is rednecks and buckwilds
     
    Westonispro likes this.
  11. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    Yeah, i got it now lol, its for international calling only.
     
  12. BackHandLegend

    BackHandLegend Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    392
    Joined:
    Jun 15, 2012

    Jun 15, 2012
    392
    69
    53
    I don't know about it coming to the US guys, I remember my Canadian friend telling me how Virgin Mobile in Canada was like att in the US and if this is true of course they're getting nice phones. I'm not about to let go of my Evo 3D anytime soon :p
     
  13. Anonymo

    Anonymo Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    65
    Joined:
    Sep 22, 2012

    Sep 22, 2012
    65
    9
    16
    The Woodlands, Texas
    Don't people pay extra for this?
     
  14. mastersoup

    mastersoup Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    369
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    369
    54
    53
    theyre not at all the same company, and over there, they use gsm phones w/ contracts. the only thing that is the same is the logo.
     
  15. thIsgUy20

    thIsgUy20 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 27, 2012

    Nov 27, 2012
    512
    86
    78
    Male
    Shreveport, LA
    If virgin mobile gave the nexus 4 to us and put it on contract i actually wouldnt mind paying 35.00 A month contract wise since i do it for this phone anyways. as long as They dont change anything like unlimited data
     
  16. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    The Nexus 4 is a GSM phone, we can't get it. :mad:
    OB
     
  17. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    Wasn't the iphone also gsm only?

    That's always confusing for me lol
     
  18. heythereitsv

    heythereitsv Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    174
    Joined:
    Apr 7, 2012

    Sadly yes :(

    Used to be, until the Verizon iPhone 4 came out. Since the 4S, it's always been both
     
  19. Mobstergunz

    Mobstergunz Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,896
    Joined:
    Sep 5, 2011

    Sep 5, 2011
    2,896
    1,444
    313
    Reading, PA
    Theres been Sprint Phones with Sim Cards before so its not impossible Photon i think and maybe the a BlackBerry?
     
  20. newevouservm

    newevouservm Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    57
    Joined:
    Feb 9, 2013

    Feb 9, 2013
    57
    2
    16
    Most recent CPU's can support all the bands for CMDA/GSM but carriers won't make any money.
     
  21. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    Yeah, the Evo Design also, sadly the sim is only for world phone compatibility outside of the USA. :rolleyes:
    OB
     
  22. thIsgUy20

    thIsgUy20 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    512
    Joined:
    Nov 27, 2012

    Nov 27, 2012
    512
    86
    78
    Male
    Shreveport, LA
    do you all think we will probably get the s3? maybe by the summer since thats around the time vm comes out with something new and plus i believe around that time the s4 should be released. since the s3 will kinda be old that puts it in the position to go to virgin mobile. since virgin mobile gets phones that has been out for awhile
     
  23. swerver32

    swerver32 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    345
    Joined:
    Nov 29, 2011

    Nov 29, 2011
    345
    66
    53
    Seattle
    I read the nexus 4 has terrible battery life. It does look good but after having the vevo, I'm gonna do my best to avoid another phone that runs out of juice too easily. I'd love to see one of those droid maxx's on vm, though I realize that's not likely.
     
  24. xploPR

    xploPR Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    I think almost all stock phones comes with horrible battery life, that's why we root and start flashing all those mods, roms and tweaks, to get the best out of the phone including battery life.
     
  25. swerver32

    swerver32 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    345
    Joined:
    Nov 29, 2011

    Nov 29, 2011
    345
    66
    53
    Seattle
    Yes but some are better than others. To be honest I've done my fair share of flashing and tweaking on the vevo and nothing has noticably improved the poor battery life. I love the phone otherwise and all the great roms, but the battery is an Achilles heel.
     
Tags:

Share This Page

Loading...