1. Download our Official Android App: Forums for Android!

No 720p output.

Discussion in 'TV & Video' started by arady, Aug 6, 2012.

  1. arady

    arady Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 6, 2012

    Aug 6, 2012
    1
    0
    5
    Hello,

    I got a Chinese Google TV box called A6 HD-HYNUDAL and it comes with RK2918 chip.

    The problem is when I tried to set the output to HDMI, the screen became black and I had to reset the device.

    Anyway, when I looked at the options it turned out that the box only output @ 1080p. The problem is that my TV only support 720p.

    I searched here and found that some of these TV boxes support 720p. my question is; is there a way to make my box output at 720p?
     

    Advertisement

  2. kkuiwong

    kkuiwong Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    4
    0
    5
    Do you have the user manual to share?
     
  3. kkuiwong

    kkuiwong Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    4
    0
    5
    Do you have user manual to share?
     

Share This Page

Loading...