1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Support No bars

Discussion in 'Android Devices' started by bennyben, Jan 30, 2013.

  1. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    I re activated my phone from being in test mode and now have no bars. Thats even after activation at metro store. I know its not in test mode but is there a way to get my bars back. I would love to have my esteem back....
     

    Advertisement

  2. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    Now that you have been reset can i ask what did metro do to reset the problem and you may need to goto the dialer and hit this *#*#4636#*#* go to phone information scroll down to bottom check to see if radio is off or on
     
  3. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    48573
     

    Attached Files:

  4. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    This is how its to look make sure radio is on and please make sure the bill has been paid
     
  5. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    Bill was paid but no bars before. An it does look like that. Radio is on
     
  6. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    Also when i put my phone in automatic instead of metro pcs fir service i get two bars with the blinking white triangle. If that helps at all.
     
  7. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    Are you rooted
     
  8. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,420
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,420
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    Next goto the manage application scroll down to the network clear data and cache when done back out power off phone with removing battery for 25 sec and power back on and hit *228 to update
     
  9. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    I am no longer rooted. So i cant do that with the phone.
     
  10. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    FIXED i updated prl now i have bars thanks man
     
  11. dportal2006

    dportal2006 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    662
    Joined:
    Dec 3, 2011

    Dec 3, 2011
    662
    88
    78
    Why don't you go to Metro and ask for a replacement?

    Sent from my GT-N8013 using Tapatalk 2
     
  12. bennyben

    bennyben Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    236
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    236
    12
    38
    They saw that I was still rooted... I got it fixed but moved to lg motion its a beastly phone
     
Tags:

Share This Page

Loading...