1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General No data service

Discussion in 'Android Devices' started by clemsondave, Jun 19, 2010.

  1. clemsondave

    clemsondave Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    29
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    29
    1
    16
    Could be a coincidence, but it appears it started happening right after I did the PRL update (*228).

    I have voice and text, but no email/pandora/weatherbug/market. All I get is 'network error...'

    ideas? I have done another *228, rebooted several times and did a battery pull.
     

    Advertisement

  2. xx_bishop_xx

    xx_bishop_xx Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    1,311
    173
    163
    Texas
    Have you tried looking at your settings go to Location, make sure you have "use wireless networks" checked?
     
  3. MrDangerous

    MrDangerous Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    534
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    534
    57
    78
    Fort Worth, Texas
    I lost data for about an hour last night, but updated my prl earlier in the week.

    Actually judging by the time you posted, the same exact time you did.
     
  4. clemsondave

    clemsondave Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    29
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    29
    1
    16
    It is checked.

    I did not have it all day and still don't.

    thanks for the ideas. Anyone else? wifi works, but not cell data.
     
  5. clemsondave

    clemsondave Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    29
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    29
    1
    16
    Found it. bishop got me thinking.

    setting > wireless&networks > mobile network box was unchecked.

    No idea how that happened.
     
  6. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    For a few weeks after I got my Eris, I was often accidentally checking or un-checking boxes while scrolling a menu page.

    I attributed that to coming off a Samsung Instinct, which needed quite a bit more finger pressure to get a scroll going.
     

Share This Page

Loading...