1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support No Google based apps will open on droid inc 2

Discussion in 'Android Devices' started by blueman2, Sep 23, 2011.

  1. blueman2

    blueman2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    14
    0
    15
    Droid Incredible 2

    All Google based accounts on my droid (Gmail, Market, talk) appear to start opening to blank screen and then just shut off. Any help would be appreciated. I do not get to a sign in page. Just a blank screen then off
     

    Advertisement

  2. Goreygirl

    Goreygirl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    631
    Joined:
    Dec 20, 2010

    Dec 20, 2010
    631
    114
    103
    Female
    Occupational Health Advisor
    Kildare, Ireland
    Hi

    Might be better to post this on the Droid I2 forum; might be more likely to get a better response there as it sounds like a phone issue rather than an app issue.

    Gg
     
    blueman2 likes this.
  3. blueman2

    blueman2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    14
    0
    15
    Droid Incredible 2

    All Google based accounts on my droid (Gmail, Market, talk) appear to start opening to blank screen and then just shut off. Any help would be appreciated. I do not get to a sign in page. Just a blank screen then off


    Thanks
     
  4. ganj_420

    ganj_420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    101
    Joined:
    Jun 29, 2011

    Jun 29, 2011
    101
    22
    38
    Give it some time. I had that problem once, no Google services whatsoever for about 4 hours then they just started working out of nowhere. You can try manually force stopping and clearing cache and data for all of them and see if that helps. If not and they don't decide to start working properly by tomorrow it may be factory reset time.

    Btw, have you installed any official updates for your phone lately? If so it's always good to factory reset afterwards so you can be sure it's a fresh system and everything's working as it should.
     
  5. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,110
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,110
    24,088
    3,118
    Scotland
    Moved :)

    I'll get a mod to close the other thread.
     
  6. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,110
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,110
    24,088
    3,118
    Scotland
    A factory reset would wipe the phone meaning you'd lose everything.

    Unless you just mean a reboot?
     
  7. blueman2

    blueman2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    14
    0
    15
    trying to avoid the reset at all costs.
     
  8. blueman2

    blueman2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    14
    0
    15
    tried all the cache clearing and data clearing and battery removal
     
  9. blueman2

    blueman2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    14
    0
    15
    yup

    the one in the APP section
     
  10. ganj_420

    ganj_420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    101
    Joined:
    Jun 29, 2011

    Jun 29, 2011
    101
    22
    38

    It would wipe all the data and installed apps, but not any official OTA updates.
     

Share This Page

Loading...