1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root No lockscreen after nandroid restore

Discussion in 'Android Devices' started by mike208, Oct 26, 2011.

  1. mike208

    mike208 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    129
    9
    36
    I restored a nandroid of MikG 2.58 tonight. I was using widget locker as my lock screen when I was using the rom. When the nandroid was done restoring I could see my background and the notification bar, but there was no lockscreen. Not the original or widget locker. How do I get access to the phone?
     

    Advertisement

  2. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,828
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,828
    2,847
    623
    Male
    ET
    SC
    geez, that's a good one, I don't know!

    Is it invisible or something? try swiping anyway?

    wipe cache and dalvik cache???
     
  3. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,922
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,922
    13,145
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    1) it may not have restored properly, simply try restoring again

    2) Try wiping dalvik cache & cache

    If that still doesnt fix it.....

    3) it was a bad nandroid backup. This CAN happen. Hopefully you have another one to restore from.
     
  4. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    do you have your card partitioned? not sure why but i nandroid restored back to the fearmede rom from xplod rl1 and on fearmede my lockscreen disappeared as well. i went back to recovery and wiped everything except for sd card then tried the nandroid backup again and it worked.
     
  5. takirb

    takirb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    641
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    641
    181
    93
    Systems Analyst/Network Admin
    S. Carolina
    I've had this happen everytime i've tried to nandroid restore since i partitioned my SD card and started using A2SD. I thought it was 'cause i didn't backup the SD Ext (or something with the dalvik cache being moved), so on the Xplode ROM i made sure to backup that part and see if it made a difference. Sucked too, 'cause i had to resetup MikG from scratch like 3 times. Well, it only sucked for like 10 minutes thanks to TB, but still ;)
     
  6. mike208

    mike208 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    129
    9
    36
    dustwun77-Its not invisible, I had tried that already. Tried where I expected the widgetlocker tabs to be as well as the sense 3.0 lockring in case it had defaulted back to that. Will try the cache wipes.

    Rxpert83-I tried restoring twice, same thing happened both times.

    ocnbrze-I do have my card partitioned. I was also nadroiding from xplod rls1. That shouldn't have anything to do with it though, right?

    takirb-I'm not sure if I backed up SD-ext or not. I just did whatever amon ra has checked by default.

    It was a relatively fresh install of MikG, just a few apps and a theme, so not a huge deal if I have to set it up all over again. I was just hoping to find an easier way. I will try the cache wipes here soon and report back.

    Thanks
     
    dustwun77 likes this.
  7. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    make sure to wipe sd ext as well, since you are partitioned as well.
     
  8. mike208

    mike208 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    129
    9
    36

    Oh yeah? What is on the sd ext exactly?

    Looks like MikG is up to 2.59 now, so I will take this as a sign, lol
     
  9. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    you sd ext is where your apps are stored. sometimes bits of the system can get stored on there as well. that is why sometimes you get issue when flashing roms without wiping sd ext.
     
Tags:

Share This Page

Loading...