1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General No Milestone 3... lets unlock droid 3 instead

Discussion in 'Android Devices' started by G~JOOSE, Aug 13, 2011.

  1. G~JOOSE

    G~JOOSE Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    15
    2
    36
    Nassau, Bahamas
    I've waited a while to post this hoping that Moto would release the third iteration of the milestone. Well they ain't apparently, so I was wondering seeing that they have a global version of the droid 3, if it was possible to unlock it for international sim cards.

    I see this can be done with the iphone so I'm persuaded to believe that it is possible to do the same on the droid 3. Do anyone have some sort of information on this?
     

    Advertisement

  2. rice

    rice Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 21, 2009

    Oct 21, 2009
    27
    0
    15
    Yea, i just bought mine from the states (i live in sweden) and it works great. Just make sure u buy an unlocked one
     
  3. cigar3tte

    cigar3tte Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    267
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    267
    14
    58
    Did you buy from Verizon? I don't think they sell unlocked ones.
     
  4. rice

    rice Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 21, 2009

    Oct 21, 2009
    27
    0
    15
    They dont, you'll have to buy from a seller that has unlocked it for you. I'm not sure if it works with a locked phone
     
  5. cigar3tte

    cigar3tte Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    267
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    267
    14
    58
    Where did you buy an unlocked one in the U.S.?
     
  6. mdonohue

    mdonohue Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    3
    0
    5
    Calgary, AB
    I bought an unlocked Verizon phone from eBay and it's working great in Canada. Just make sure the model you get is compatible with the network in your area - there are slight variations between different Droid 3's.
     
  7. vinvam

    vinvam Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 8, 2011

    Aug 8, 2011
    1
    0
    5
    Unlocked Droid 3s can be used anywhere outside the US without an issue, however, an unlocked Droid 3 can't be used in the US on AT&T or T-Mobile. I hope TBH or another generous developer can get the D3 working on AT&T/T-Mobile. That'd be awesome! :D
     
  8. mikenius

    mikenius Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    8
    0
    5
    Warsaw, Poland
    Hi, I also have Droid3 from US and I live in Poland...
    But I find a signal Issue... On my Milestone I have full signal range and with Droid 3 I have still coverage problems... one or two bars... Do You have this kind of problems??? ;/
     
  9. rewd

    rewd Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    40
    2
    16
    What about the droid 3 that was recently released in Canada? The "XT 860" is all they are calling it. Can THAT version be unlocked and used on AT&T? I can't find any answers to this question.
     

Share This Page

Loading...