1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Support No Network Indicator

Discussion in 'Android Devices' started by alex9999, Jun 22, 2013.

  1. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    Hi!
    I have a qustions about samsung galaxy s4.. please help me..

    There is no antenna indicator.. and no network :(
     

    Advertisement

  2. sincarafan

    sincarafan Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    220
    Joined:
    Feb 20, 2013

    Feb 20, 2013
    220
    29
    63
    Male
    Port Richey, FL
    Id call your carrier
     
  3. bradyapba

    bradyapba Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    208
    Joined:
    Apr 6, 2011

    Apr 6, 2011
    208
    20
    38
    are they turned off?
     
  4. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    Im turning the flaing mode off and on, but that do no thing :(
     
  5. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Reseat your SIM card and reboot. Any change?
     
    scary alien likes this.
  6. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    Aha now i know.. its a demo unit, but the qustion now is, how can i convert it to a normal mobil??
    Thanks allot for every replaing..
     
  7. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Return it to where you bought it and tell them it's a demo unit and not a real device.
     
    treb1797, scary alien and Mikestony like this.
  8. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #6
    Points:
    3,118
    Posts:
    28,570
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    28,570
    22,008
    3,118
    Male
    Next to you
    Was it working when you bought it?
    How does one know it's a demo?
    I agree with Kenmar, bring it back to the store to see what's up?
     
  9. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    In rebootin background appear


    Samsung galaxy s4
    Live demo unit..


    So i think it need to chang the Rom(flashim)

    I dont buy it.. its not my won mobile.. i just want to fix it for a friend..
     
  10. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    Sorry i mean changing the rom(flashing)
     
  11. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Your friend needs to return it from where he bought it.

    It's either stolen or he bought it used (from someone who stole it). That's the only way I can think of that it would be displaying the live demo unit screen.
     
  12. alex9999

    alex9999 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jun 22, 2013

    Jun 22, 2013
    6
    0
    5
    No no. Why you thing that.. i searched in google.. and what i find is this demo unets is a test device..
     
  13. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #9
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,161
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,161
    23,280
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    Alex,

    I think your friend's best bet would be to return it back to the seller and have them explain why it's not getting a network signal and replace the device if they can't get it working.

    If it wasn't getting a network signal when the device was originally purchased, then you're not likely to get it working again without the carrier's assistance (unless there was something done that could account for the loss of the network signal since the purchase--in which case you'd need to tell us what that was).

    Best of luck!
     
    El Presidente, Mikestony and treb1797 like this.
  14. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    31,510
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    31,510
    22,933
    3,118
    Scotland
    Either way, "test" or demo device, we can't help. That phone is not for public use and your only solution is to return it to where it was legitimately bought so they can replace with a real, working unit.

    As it's not the standard software, any rooting or flashing guides have the potential to brick the device, rendering it useless.

    Your only way forward is to take it back to where it was purchased.
     
  15. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #9
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,161
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,161
    23,280
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    Hey all,

    I'm going to close this thread for the time being since we seem to have exhausted the topic given the information provided.

    If you'd like to discuss this further, please send me a PM.

    Thanks!
     
    El Presidente, Kelmar and Mikestony like this.

Share This Page

Loading...