1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support No screen shot?

Discussion in 'Android Devices' started by jackdsparker94, Oct 20, 2011.

  1. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    An LGs software you press power and home then bam screen shot, this doesn't work with cyangenmod for some reason and other screen capture apps don't work, amy suggestions?



    Jack.
     

    Advertisement

  2. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Hold power and select screenshot :)
     
  3. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    Doesn't give me the option haha
     
  4. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Don't you get this option?

    [​IMG]
     
  5. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    No :( I'm using cyangenmod RC 7.1 if that helps
     
  6. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Try upgrading to 7.1 stable or the latest nightly, the RC is just a really old nightly build, it probably doesn't have it.
     
    mez likes this.
  7. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    That means loosing all my contacts and apps again :p
     
  8. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Actually updating you don't lose any data!

    1. Download the update zip from cyanogen website.
    2. Copy to SD card
    3. Reboot into recovery with CWM (rom manager or nvflash, rom manager is easier)
    4. Optional nandroid backup (recommended)
    5. Navigate to advanced > wipe dalvik cache (optional but helps stop boot loops)
    6. Clear Cache Partition
    7. Install Zip from SD card - select the new cm7 zip

    Enjoy :)
     
  9. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38

    Oh I see :) will have to try that tomorrow! Thanks bro
     
  10. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    :) Just another thing, don't stress if it takes a while to reboot for the first time after the update. As long as it's not sitting there doing a vibrate and repeating for a long time, it's just loading :) Might take up to 5 mins or so. I say this because I thought it was stuck in a boot loop and shat a brick once, nearly gave up but it finally booted :)
     
  11. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    Haha yeah i know same thing happened when i first flashed cyangenmod 7. 1
     
  12. Rusty

    Rusty Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,635
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    1,635
    192
    143
    Pompey, UK
    Good lord, RC1 is like two months out of date!

    When updating, there is no need to wipe any caches, it's automatic as the old cache becomes invalid. The slow first boot is due to the dalvik-cache being rebuilt.
     
  13. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    So just download a cyangenmod or a nightly? And flash.

    Keep all apps and contacts though yeah? :)
     
  14. Rusty

    Rusty Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,635
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    1,635
    192
    143
    Pompey, UK
    Take your pick, a nightly will have a few new bits/fixes. If you go the nightly route you'll end up with a flashing habit :D

    Personally I would take a new nightly over release as there was a lot of changes to the O2X back end in #177.

    CyanogenMod nightlies changelog for P990

    Just grab it, and flash, no need to wipe anything.
     
  15. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    Awesome im going to try it now :d
     
  16. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    its just flashed :)

    No real difference except i now have the screen shot option and i like how it says 2.3.7 ;)
     
  17. jackdsparker94

    jackdsparker94 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    213
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    213
    13
    38
    Screen shots are working nicely now thanks :)
     

Share This Page

Loading...