1. Download our Official Android App: Forums for Android!

(No service) after rooted for Samsung Galaxy GT S5570

Discussion in 'Introductions' started by kyaikhto, Aug 31, 2011.

  1. kyaikhto

    kyaikhto Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    5
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    5
    0
    25
    Hello to all, I am new to this site need help please!!!!!!, I just have my first Samsung Galaxy GT S5570 android smart phone version 2.2.1. I've tried to rooted using kies then superoneclick 1.7. It's everything went well and rooted Sper User Icon in menu section then I've inserted it sim card and power on then phone did not see sim card "(No service)". please help!!!!!!!!!!!

    Thanks:thinking:
     

    Advertisement

  2. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #3
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,968
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,968
    25,381
    3,933
    Male
    kyaikhto likes this.
  3. olbriar

    olbriar  
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,013
    Posts:
    18,468
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    18,468
    17,666
    2,013
    Male
    Land of Oz
    Hello and welcome to Android Forums. I'm sorry to hear you are experiencing problems. We have a root section just for your S5570 where you will find the best help for your problems. If you haven't checked it out yet, here is a link for you:
    Galaxy Mini (S5570) - All Things Root - Android Forums Best of luck and I hope you fix your problem and will continue to use these forums for all you android needs.
     
    kyaikhto likes this.

Share This Page

Loading...