1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Support No Sound , All media on fast forward

Discussion in 'Android Devices' started by billy99one, Feb 14, 2011.

  1. billy99one

    billy99one Lurker
    Thread Starter

    Hi All,

    Such a shame that my first post here is to get a solution to a problem. Got my Desire HD a couple of days ago. Evrything was fine until all of a sudden no sound frem the speakers. No sound at all frem any media, ringtones or anything, Even cant hear the sound played on the start screen. No sound in headphones too.

    Another weird thing happening all this time is that all sorts of media is playing in fastforward. Even videos in flash in my browser are playing in fast forward and no sound whatsoever.

    Have changed around sound profiles and volume levels but nothing. Got Audio manager app to change volume levels but no joy. Restarted a million times too. Only thing i havnt done is factory reset it coz of all the time and effort it took to get all my data on it.

    So if guys think its a known software issue or something that can be resolved, or its better to just get a replacement.

    FYI its running everything stock. NO root , roms etc etc
    Thanks.
     

    Advertisement

  2. john_g

    john_g Android Enthusiast

    With the phone active, just do a long press on the power button and select "Restart". This should clear the fault.

    You are not alone in experiencing this - it seems to be one of the bugs that came free with every copy of the v2.2.1 firmware.

    Edit: Just re-read your post and it says you've tried re-starting the phone. The fault you've described is exactly what I and others have experienced and a restart has cleared it. All I can suggest is the usual "power down, remove the battery, wait for a minute, power up again" routine.
     
  3. furbo

    furbo Lurker

    Hi billy99one. Did you solve this problem? My phone just started acting up in exactly the way yours did :(, and I would really like to avoid a factory reset.
     
  4. furbo

    furbo Lurker

    Newer mind, I solved the problem, turning of the phone and removing the battery for a minute did the trick :)
     
  5. SirShockway

    SirShockway Lurker

    I have the exact same problem, Videos such as the videoplayer on my phone, facebook videos, youtube videos and every video player on the Internet runs extremely abnormally. The video playback would play in fastforward and have absolutely no sound, not just for videos but for everything such as music, ringtones, notifications, audible touch sounds on keyboards .etc. The big problem is that I've tried almost everything to resolve the problem, restarting it, powering it off for an hour or more, powering it off and pulling out the battery for 1 minute (like you said furbo), taking out the SD card... I even factory reset it and that didn't work which got me extremely fustraited... So I'm out of ideas for fixing this stupid problem



    PS: Even recording audio doesn't work such as using the Google voice recognition search engine Ok Google or whatever.

    PPS: I'm using a Samsung Galaxy s3 that has not been rooted but is using the Kit Kat launcher... Thanks ((((:)::
     
Loading...
Similar Threads - Sound media fast
  1. dorlow
    Replies:
    0
    Views:
    0
  2. dorlow
    Replies:
    1
    Views:
    181
  3. pauldogs_0
    Replies:
    1
    Views:
    199
  4. KathyJM
    Replies:
    2
    Views:
    218
  5. Dobe12
    Replies:
    3
    Views:
    234
  6. salilsurendran
    Replies:
    1
    Views:
    1,075
  7. Piper11
    Replies:
    4
    Views:
    250
  8. MoodyBlues
    Replies:
    3
    Views:
    277
  9. river2thesea82
    Replies:
    6
    Views:
    254
  10. Mugsy323
    Replies:
    10
    Views:
    4,244

Share This Page

Loading...