1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support No sound

Discussion in 'Android Devices' started by wncken, Feb 24, 2013.

  1. wncken

    wncken Well-Known Member
    Thread Starter
    18

    Mar 25, 2012
    91
    15
    18
    Hi all, I've had my a500 for about two weeks now. A couple of days ago, I noticed no audio from a youtube vid. I've since tried everything, including mp3's, etc. No sound. Volume is up all the way and I've gone into settings and set all three volume levels to the highest.
    One weird thing: I still get notification sounds! Any ideas?
    Thanks,
    Ken

     

    Advertisement

  2. ryancmatchett

    ryancmatchett Well-Known Member
    213

    Nov 15, 2011
    1,119
    744
    213
    Male
    Auditor
    Austin, TX
    Can you check under Settings... Sound... Volumes. Are you able to readjust the music, video, game and other sounds volume there? Sounds like the notification sounds are on, but the others are not?
    Good luck.
     
  3. wncken

    wncken Well-Known Member
    Thread Starter
    18

    Mar 25, 2012
    91
    15
    18
    Yep, I already went to settings and adjusted all levels to high. Also, the volume rocker works as does the "touch" to adjust the onscreen volume level. When I plug in headphones, the icon appears. The headphone icon disappears when I remove the headphones.
    I'm just baffled at this point. I'm not rooted and running ICS.
     
  4. Mrhelper

    Mrhelper Well-Known Member
    63

    Apr 30, 2012
    168
    77
    63
    Ohio
  5. TigerRussell

    TigerRussell Guest
    15

    Oct 7, 2013
    19
    0
    15
    I had a problem with media starting and stopping, and no sound from youtube, although I had sound from ringtones, so I knew the physical speaker worked. After some research, I did a factory reset. No luck. I uninstalled all apps. No luck. So I did a 5 minute battery pull. No luck. Finally, I did an overnight battery pull = remove battery for 8 hours. Woke up, and assembled the battery to phone. My homescreen had 2 old icons that were right on right before I deleted the apps the night before. Maybe there is a buffer stack overflow in the droid deletion routine? (question for the devs). And so to continue, I started up my tunein radio and the sound and program work perfectly! Long story short, just try taking the battery out for 8 hours to fix your phone! ;-)
     

Share This Page

Loading...