1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support No web

Discussion in 'Android Devices' started by DoubleEagle, Nov 23, 2010.

  1. DoubleEagle

    DoubleEagle Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Nov 13, 2010
    115
    3
    36
    Indiana
    well just about an hour ago I realized I had no 3g symbol, so I tried to surf the web and it was a no go! tried market and said no internet connection! i did a factory reset and reactivated my phone which said it loaded successfully! so is it my phone or the network and what would cause that?
     

    Advertisement

  2. brandonmg99

    brandonmg99 Well-Known Member
    56

    Sep 4, 2010
    185
    9
    56
    Student, Medical Supply Sales
    Bloomington, IN
    so it worked after the factory reset? just wondering because mine went out about the same time. my guess is that its the network. ive done a few battery pulls and loaded a back up and still dont have a data connection...getting pissed.
     
  3. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    273

    Jul 15, 2010
    3,079
    410
    273
    TN
    Weird. I have a data connection but the market won't download either over 3g or wifi
     
  4. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    3,933

    Feb 19, 2010
    32,955
    25,341
    3,933
    Male
    hard to say. I would say that since you are rooted and themed, as I remember, that would make this a potential root issue. However, I do know there have been some network outages across the country, but that was supposedly two weeks ago?

    If you are ok after factory reset (Are you reset into the OTA or a custom Rom), then I would go veeery deliberately through re-root and rom/theming.

    Also, remember that rooting is easier now, with z4root in appbrain.com

    Steven
     
  5. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    273

    Jul 15, 2010
    3,079
    410
    273
    TN
    Mine works now. (the market)
     

Share This Page

Loading...