1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Noob question lol

Discussion in 'Android Devices' started by G2435, Aug 11, 2013.

  1. G2435

    G2435 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    269
    Joined:
    Aug 8, 2012

    Aug 8, 2012
    269
    121
    68
    I planning on upgrading to the Gs4 soon do I need to be on a sense Rom to change my number to the gs4
     

    Advertisement

  2. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #6
    Points:
    3,118
    Posts:
    29,804
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    29,804
    24,477
    3,118
    Male
    Next to you
    Your phone number? no, your carrier will transfer that. It won't matter what rom you are on.
    For example, when I had Decks reloaded running on my Evo, then upgraded to the S3, it didn't matter what rom was on the phone. :)
     
    G2435, tube517 and ocnbrze like this.
  3. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    you only need to be on a sense rom if they need to re-provision your phone....not a future phone.....LOL

    you are good with what you have, unless you plan on trading it in for some credit. if not do not worry about your og evo.
     
    G2435, tube517 and Mikestony like this.
  4. G2435

    G2435 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    269
    Joined:
    Aug 8, 2012

    Aug 8, 2012
    269
    121
    68
    That's what I was thinking. I was thinking that they wouldn't be able to transfer numbers because it was on a aosp
     
Tags:

Share This Page

Loading...