1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Nookie Froyo ROM Question

Discussion in 'Android Devices' started by ddcarter3, Mar 4, 2011.

  1. ddcarter3

    ddcarter3 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    28
    4
    16
    Firstly, my Nook Color is rooted and flashed with the Nook Color v1.1.1 Rooted ROM. I would like to flash the Nookie Froyo ROM.

    If Iwipe data/factory reset then flash the CWM Nookie Froyo ROM, will I loose the B&N stuff?What exactly will I loose?

    Thanks in advance!:eek:
     

    Advertisement

  2. ddcarter3

    ddcarter3 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    28
    4
    16
    In a bout of insomnia, I flashed CWM Nookie Froyo ROM. To answer my own question, You do loose all B&N stuff. And Gapps including Market. I am sure there are work arounds for all of this.:eek:
    It does erase your internal memory, as it states.
    I have got the weekend to play with it.:)
     
  3. bgrutter

    bgrutter Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    412
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    412
    47
    43
    See this post. I answered your question in this thread. Sorry.
     

Share This Page

Loading...