1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root Notification LED

Discussion in 'Android Devices' started by Tripzter, Oct 8, 2012.

  1. Tripzter

    Tripzter Member
    Thread Starter
    16

    Feb 12, 2012
    16
    2
    16
    I just recently posted i problem i had with my razr and i dont just want to be complaining on these forums but believe i googled my a** off and couldnt find a solution to this LED problem

    so, when i receive a msg, the green led light came on but today it has only been showing the red color. i've looked for a way to change it but i only come to thrid party app, and i dont want that because.. i just dont.

    if any of you smart dudes out there solved this or have came across it, please give me advice or a solution to this. thanks
     

    Advertisement

  2. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member
    163

    Feb 4, 2011
    1,154
    176
    163
    Have you rebooted your phone?
     
  3. Tripzter

    Tripzter Member
    Thread Starter
    16

    Feb 12, 2012
    16
    2
    16
    yes, i have reset it and still it continues? When i bought it, it showed the green LED even after i used matts utility it was still working fine til today
     
  4. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member
    163

    Feb 4, 2011
    1,154
    176
    163
    Did you install any apps lately?
     
  5. Tripzter

    Tripzter Member
    Thread Starter
    16

    Feb 12, 2012
    16
    2
    16
    yes i did but they werent like rooted apps or anything just titanium back up and i backed up my apps and froze a couple but like i said i reset it and then used matts utility 1.8 but stilll it just shows the red LED
     
  6. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member
    163

    Feb 4, 2011
    1,154
    176
    163
    Did you restore your apps after you reset? The only thing I can think of is that there is an app that is changing the led and you don't know about it. I don't know what other reason would cause it.
     
  7. Tripzter

    Tripzter Member
    Thread Starter
    16

    Feb 12, 2012
    16
    2
    16
    Yeah youre right but i flashed the stock rom from matts utility and that didnt fix it, so i guess its not an app. ima see if i can return it since i just bought it last week thanks for your help bro
     
  8. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member
    163

    Feb 4, 2011
    1,154
    176
    163
    You never know, the led could have an issue. I'd you just bought it you should have no problems getting a brand new one as there is a 14 day return period. Just keep sure you unroot and are on the stock rom first :thumbup:
     
    eazha and Tripzter like this.
  9. Tripzter

    Tripzter Member
    Thread Starter
    16

    Feb 12, 2012
    16
    2
    16
    Yupp you know your s*** xD
    I called and thats exactly what they told me. i should have a new one by tomorrow. again thanks for your time
     
    carracerz14 likes this.
  10. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member
    163

    Feb 4, 2011
    1,154
    176
    163
    Yeah I've been around for a while. Just try to help whenever I can. :thumbup:
     

Share This Page

Loading...