1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Nova Launcher issue

Discussion in 'Android Devices' started by mrteeth, Dec 28, 2013.

  1. mrteeth

    mrteeth Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    145
    18
    38
    I spent most of the night putting widgets on my 2014 Note tablet. Everything was lookig good, just the way I wanted to look. But one particular widget I downloaded didn't seem to be on the list. So I restarted the tablet. When I did, all the widgets were gone. Anyone know what the heck happened here?
     

    Advertisement

  2. Rukbat

    Rukbat Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    943
    Posts:
    10,392
    Joined:
    Jan 16, 2012

    Jan 16, 2012
    10,392
    2,897
    943
    Male
    Being retired and writing Tasker tasks.
    Fayetteville, NC, USA
    Did you make Nova the default browser, or are you back in TouchWiz?
     
  3. mrteeth

    mrteeth Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    145
    18
    38
    NOVA was default
     
  4. mrteeth

    mrteeth Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    145
    18
    38
    My bad. It was Apex Launcher that I had. So I set up 5-6 more widgets, rebooted, and they were gone again. So I deleted Apex and went to Nova. Installed the widgets, rebooted, and everything was still there.

    Apex was the problem. I don't have the answers.
     
  5. mrteeth

    mrteeth Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    145
    18
    38
    Ok. So I've had Nova launch for about a week now. I noticed it crashes every other day (Nova not responding). I reboot and everything seems OK. But then as the day goes by, the thing lags between screen swipes. It's nothing that a reboot won't solve, but it's still annoying. Has anyone else experience this?

    Anyone know what causes this? Is it the amount of widgets I have? Certain apps running?

    I emailed the developer to see if they can help.
     
  6. lotus49

    lotus49 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,513
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    1,513
    232
    153
    Male
    Yorkshire
    I have been using Nova for the last few days and I haven't experienced these issues at all.
     

Share This Page

Loading...