1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Oh no0...i ruined it...:)

Discussion in 'Android Lounge' started by ElPistolero, Sep 29, 2011.

  1. ElPistolero

    ElPistolero Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    1
    0
    5
    Sooo... I was using dolphin hd browser...went into settings and changed user agent to iphone (tried to get veetle to work),,,now i have changed it back, but cant access any webpages

    Please help...i got the galaxy s2 yesterday
     

    Advertisement

  2. onpointG35

    onpointG35 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    280
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    280
    19
    38
    Male
    Breaking and Entering
    CT
    Can you try restore to defaults
     
  3. Sak01

    Sak01 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    942
    Joined:
    Mar 5, 2011

    Mar 5, 2011
    942
    154
    93
    Male
    Maybe clear out the cookies first?

    Btw I was going to do the same thing with Dolphin to use Veetle but then I found that it works fine in the stock browser without needing to change a thing.

    Also, the Veetle Lite app is great (if limited).
     
    EarlyMon likes this.
  4. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,632
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,632
    70,442
    5,218
    New Mexico, USA
    And cache, too.
     

Share This Page

Loading...