1. Download our Official Android App: Forums for Android!

OmniEye now available!

Discussion in 'Android Apps & Games' started by arrowology, Jul 15, 2010.

  1. arrowology

    arrowology Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    4
    0
    5
    Hi everybody,

    I would just like to announce that OmniEye is out in the Android Market!

    OmniEye allows you to use your webcams as a remove surveillance system. You can keep tabs on your babysitter, goldfish, your children, or whatever holds your heart's interest while you're away.

    The Pro version of OmniEye also allows you to schedule "tapings" or "recordings" of your feeds, just like using TiVo, so you can record and play back your feeds at your leisure. In addition, you can stream unlimited number of webcams, as well as enable HD streaming.

    Both the PC and Android software are really easy to use - no messy network configuration or setup.

    You can find out more from Arrowology | Omnieye.

    Lite Version: [​IMG]

    Pro Version: [​IMG]

    Hope you try it out!
     

    Advertisement

  2. WarMace

    WarMace Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    49
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    49
    0
    35
    I have a common home firewall.

    Will I need to set up port forwarding or does the server app somehow get through that?
     
  3. arrowology

    arrowology Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    4
    0
    5
    WarMace: nope - no firewall configuration needed! The PC client should work just fine.

    Best,
    Henry
     
  4. Lcaz

    Lcaz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    2
    0
    5
    The app isn't in the market for me but i got one of those low rez screens so is it locked for the smaller screen sizes or what?:thinking:
     
  5. arrowology

    arrowology Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    4
    0
    5
    Lcaz: What kind of phone do you have? I believe OmniEye works on all phones with the Android OS 1.5 or greater.
     
  6. cousinHub

    cousinHub Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    14
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    14
    0
    35
    Looking for one !
    Belgium, London
    will try it out and report back. cheers, H.
     
  7. Lcaz

    Lcaz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    2
    0
    5
    I have an Huawei 8100, it has Android 2.1 so thats probably not it.
     

Share This Page

Loading...