1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root On .893.. Want to upgrade..

Discussion in 'Android Devices' started by DatacomGuy, Jul 21, 2012.

  1. DatacomGuy

    DatacomGuy Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Mar 8, 2010
    297
    7
    36
    Male
    Atlanta, FL

    Advertisement

  2. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    523

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
  3. DatacomGuy

    DatacomGuy Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Mar 8, 2010
    297
    7
    36
    Male
    Atlanta, FL
    Beautiful. I'm at 905 now.. was pretty simple. Going to flash 6.7.232.

    I have a blur file i found. It's flashed in recovery right? Not rsd..?
     
  4. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    453

    Oct 28, 2009
    9,416
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Correct. Since you're flashing a .232 file, verify the MD5 of it first. It should be


    MD5: E002C1650F0F73C5BE8543ACF1329CBC
     
  5. DatacomGuy

    DatacomGuy Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Mar 8, 2010
    297
    7
    36
    Male
    Atlanta, FL
    Great.. Thank you. Matched.
     
  6. DatacomGuy

    DatacomGuy Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Mar 8, 2010
    297
    7
    36
    Male
    Atlanta, FL
    I bypassed activation the first time around..

    ..how do I get it back?

    EDIT: Disregard, its fine.

    Can't get USB working right though, so struggling to root. :(
     
  7. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    453

    Oct 28, 2009
    9,416
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Several things to check:

    • Are you using the cable that came with the phone?
    • Are you using a USB 2 port and not a USB 3 port?
    • Do you have USB debugging enabled?
     
  8. DatacomGuy

    DatacomGuy Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Mar 8, 2010
    297
    7
    36
    Male
    Atlanta, FL
    Yep, all good here. I think there is something wrong with the usb interface on my phone. It's always given me problems.

    I finally got it to work after messing with it for a few hours. Finally.
     

Share This Page

Loading...