1. Download our Official Android App: Forums for Android!

On screen camera button?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by GAZ082, May 20, 2010.

  1. GAZ082

    GAZ082 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Oct 4, 2009

    Oct 4, 2009
    17
    0
    15
    Hi there. I noticed that after upgrading to 2.1 my camera app lost its on screen capture button (the shutter like). Is this right?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
     #15
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,677
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Hey, try waiting for the focus box to come up, then long press the screen. Should take a pic. Gotta press for a moment.
     
  3. GAZ082

    GAZ082 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Oct 4, 2009

    Oct 4, 2009
    17
    0
    15
    Thanks buddy for replying. But i tried to long press and no luck. Only the hardware button works.
     
  4. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
     #15
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,677
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    My bad, kinda figured it was a feature of 2.1 but evidently only works on certain hardware. Probably just a function of the DI camera.
     

Share This Page

Loading...