1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Only AT&T phone with Swype? (officially)

Discussion in 'Android Devices' started by thx10538, Jul 9, 2010.

  1. thx10538

    thx10538 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    38
    2
    16
    The Captivate (and Galaxy S in general) all come with Swype, right? But Swype isn't a market app right now, right? As in, the HTC Aria can't get it unless it is rooted/worked around (not too hard, but a hassle)

    So is the Captivate the only phone on AT&T that can officially have swype? We all know that Apple won't let Swype in their market

    Is swype coming to the official android market? is it already there? (I don't have an android, but I want one)
     

    Advertisement

  2. t-readyroc

    t-readyroc Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    710
    Joined:
    Feb 26, 2010

    You can get Swype on the Aria, for instance, by doing the airplane/wifi workaround.
     
  3. Donatron

    Donatron Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    175
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    175
    15
    38
    Swype is in the Market? I had to sideload using adb.
     
  4. lordmaxx

    lordmaxx Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    379
    Joined:
    Dec 28, 2009

    Dec 28, 2009
    379
    24
    38
    does the normal swype not have the microphone button either? I really dont know if I want to learn to use swype or not, but I certainly want the use of the microphone instead of typing.
     
  5. Ynomrah

    Ynomrah Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    214
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    214
    20
    58
    same here. i would love to still also have the option to use the mic as a substitution for typing.
     
  6. Ynomrah

    Ynomrah Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    214
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    214
    20
    58
    AHHA! upon further research; the standard android keyboard is also available as an option(holding text field and switching to standard keyboard). sweet.
     
  7. jhnstn00

    jhnstn00 Member
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    53
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    53
    12
    28
    South Texas
    Nice if android Keyboard is present as well. I thought the other option was the Samsung keyboard. thanks
     

Share This Page

Loading...