1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Only fit 3 items on aHome dock

Discussion in 'Android Themes' started by LukeHero, Oct 21, 2009.

  1. LukeHero

    LukeHero Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 21, 2009

    Oct 21, 2009
    2
    0
    5
    On aHome for my HTC Hero i can only seem to put 3 items on my dock and it looks crappy, when i drag a 4th onto the dock and release my finger it just goes back off the dock. Any ideas, ive googled the problem and it seems like im the only person having this problem! :thinking:
     

    Advertisement

  2. kabbie_mcfeely

    kabbie_mcfeely Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    61
    Posts:
    547
    Joined:
    Jan 14, 2009

    Jan 14, 2009
    547
    6
    61
    In panda home there is a way to change the size of them.

    Menu
    Theme settings
    Menu
    More

    Hope that helps.
     
  3. LukeHero

    LukeHero Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 21, 2009

    Oct 21, 2009
    2
    0
    5
    Just got Panda Home, It doesnt appear to have a dock, but i like the menus that you pull out from the sides.

    Id never heard of panda before, thanks! :)
     
  4. Ziani

    Ziani Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    836
    Joined:
    Sep 20, 2009

    Sep 20, 2009
    836
    92
    98
    Norfolk, UK
    Erm.....thought those menus you pull out were the docks lol

    I use Panda Home and have a problem if item is too big for the menu/dock so thanks kabbie_mcfeely for that info :)
     
  5. michael.rogers

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 29, 2009

    Dec 29, 2009
    1
    0
    5
    Ohio
    i was having the same problem with aHome so i uninstalled and reinstalled, i put my Browser into the dock and when i put a second item in (for me Mail) i noticed the spacing was really weird so i removed both items to find the aHome (or the device) automatically put Google Maps into the dock and it was hardly noticeable in the right side of the dock. removed that and put the other two items in and WHA-LA it worked... i'm sure by now you've moved onto bigger and better things but.. hope it helps :)
     

Share This Page

Loading...